cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čaka nas nakup avta

clock-img

05.04.2008, 08:37

clock-img

frufru

pencil-img

2857

user posted image  Gledamo po spletnih straneh, pa jih je toliko, da se ti user posted image . Z mojim ne prideva skup, pa je dvignil roke in rekel naj sama poiščem ožji izboruser posted image  Vsaka firma svojega najbolj hvali, pol pa vedi a je res titi pravi zate. A obstaja kakšna stran, da vpišeš kaj bi rad imel v avtu, pa ti ven vrže vse modele, ki ustrezajo? Mislim neglede na firmo. Ker avto glih ne kupuješ vsak dan.

clock-img

05.04.2008, 08:58

clock-img

SINEJA

pencil-img

120

Moj nostom visi na tej strani http://www.avto.net/2004/index.asp,če greš  na razširjeno iskanje kar najdeš,tudi nove avtomobile.Mi smo tako našli po dokaj ugodni ceni nov avto,ki nam odlično služi že dve leti.Je pa tu tudi precej uvoženih iz tujine,zato pazi.
Želim ti,da bi čim bolje izbrala.

clock-img

05.04.2008, 11:17

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Tole iščeš:

http://www.najdi.si/avtomobili/avtoiskalnik.jsp

Recimo, da vsaj na nekaj znamk omejiš, drugače bo preveč zadetkov user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

05.04.2008, 11:53

clock-img

frufru

pencil-img

2857

bubi hvala, evo, zdaj se bomo pa igračkaluser posted image

clock-img

30.04.2008, 00:10

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Nekako kolebamo med oplom merivo in c maxom od fordauser posted image  Kakšne izkušnje, +, - ???

clock-img

30.04.2008, 00:14

clock-img

rija

pencil-img

15589

merivo ma moj tast, pa se mi zdi za družino kar malo majhna....user posted image

mi je pa izbira avtov najbolj butasta zadeva v življenju.....se z mojim non stop spičiva....ker on bi mel tega pa onega, meni je pa za avte skoraj vseeno....user posted image samo da je velik in črn user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

30.04.2008, 15:25

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Meni osebno je Opel poden od podna, pa tudi več prijateljev ima zelo slabe izkušnje z njimi.user posted image

KAj točno pa iščeš na avtomobilu-kaj mora imet?Ford je že boljši od teh dveh, čeprav tudi tega verjetno ne bi imela...jaz bi imela MAzdo 5 ampak je mal predraga, mi ni tolk za dat za avto, mi je pa lep....

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

30.04.2008, 15:38

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Mi smo nabavili sedaj, ko se nam je družina povečala, Citroen Xsara Picasso. Je prostoren avto, ima velik prtljažnik in vso dodatno opremo, ki jo potrebujemo. Smo pa imeli v ožjem izboru tudi C Max, potem je pa cena prevladala.

clock-img

30.04.2008, 20:53

clock-img

petja

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Nekako kolebamo med oplom merivo in c maxom od fordauser posted image  Kakšne izkušnje, +, - ???

Jaz imam Merivo, sem ful zadovoljna, sem pa hkrati mnenja, da to ni družinski avto. Pri nama je 2. avto (za po Lj in bližini), dela super, poraba goriva OK, zaenkrat res BP.

Za družinski avto pa imamo Forda S maxa in smo prezadovoljni! Ogromen, prostoren, super se vozi (mož naredi veliko dolgih poti), isto vse BP.

Lp, petja

clock-img

07.05.2008, 07:07

clock-img

zofa

pencil-img

78

V podobni situaciji kot ste sedaj vi je bila naša družina lani. Dobili smo novega družinskega člana, ki je rasel z neverjetno hitrostjo, avto star 10 let. Kupili smo GOLFA PLUS.Z njim smo zelo zadovoljni. Prostoren, sediš malo višje kot v navadnem golfu, poraba majhna, zadnji sedeži premakljivi...Skratka po enoletni uporabi nimamo pripomb in smo res zelo zadovoljni.

clock-img

07.05.2008, 12:28

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

ne vem meni se zdi še najbolj cenovno ugoden za tisto kar dobiš kakšen renault megane karavan. Je treba mal po avto hišah pogledat za kakšnega leto dni starega, ponavadi so z vso opremo in malo prevoženimi km ter za kakšni 2000 do 3000 € cenejši. 

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

07.05.2008, 12:41

clock-img

sazi

pencil-img

5175

merive ne poznam, imamo pa Opel Astro karavan - nobenih problemov in je dovolj velik

clock-img

07.05.2008, 13:07

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Za Merivo ne vem, od Forda pa bi raje vzela S max, kot pa C max. Drugace pa sva si midva z mozekom nagledala Citroenov C4 Picasso Grand.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

07.05.2008, 23:16

clock-img

frufru

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Za Merivo ne vem, od Forda pa bi raje vzela S max, kot pa C max. Drugace pa sva si midva z mozekom nagledala Citroenov C4 Picasso Grand.

S max je cenovno že izven finančnega dometauser posted image . Zato je to dvoje v ožjem izboru.

clock-img

11.05.2008, 11:38

clock-img

Annny

pencil-img

4837

No, potem pa vzemi raje Citroen kot Opla (ta zadnja leta ni ravno nek pojem kvalitete..veliko okvar..)

Lp

clock-img

16.05.2008, 16:11

clock-img

smotka lonib

pencil-img

2043

probaj z meganom grandtour. mi smo ful zadovoljni. še zmeraj je dost prostora, čeprav smo se povečali.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

clock-img

16.05.2008, 19:49

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Če so v igri tudi druge znamke, pojdite preizkusit Seata (Alteo ali kaj drugega).

Jaz sem si pred pol leta kupovala nov avto, preizkusila vse, kar je bilo možno in edino Seat me je res navdušil..udobje, super odzivnost, 'mehkoba' vožnje..in sem ga potem tudi kupila. Mislim, da skoraj ni človeka, ki ne bi bil navdušen nad Seati, ko jih enkrat vozi..imajo pa enake dele kot Wolkswagen, tako da so tudi zelo kvalitetni. Mogoče je cena malce višja, vendar zagotavljam, da se splača.
Mogoče vam bo všeč tudi Hyundai Santa Fe..zdaj so neke akcije..tudi lušten, dovolj velik za vas in kvaliteten avto.
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem