writing-img

čakam....

clock-img

11.01.2005, 12:53

clock-img

lucika

pencil-img

2357

spet je mesec okoli, in kaka dva dni še imam fora, da dobim :hudicek:. Upam, da ne bo prisla...
počutim se kot vsak drugi dan, niti tistega občutka, da bom dobila:hudicek: ni.

še katera te dni drži pesti? na seznamu nas je uuuu veliko, smo smo porazdeljene skozi ves mesec. katere držite pesti skupaj z mano?

:angel::angel::angel:za vas; upam, da bodo pomagali.

clock-img

11.01.2005, 12:56

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Jaz tudi cakam... Danes je 28. dan, jutri pa NIKAKOR NE ZELIM VIDETI :hudicek:.
Drzim pesti tudi za tebe :miska:; za mene mi namrec pocasi usiha upanje, ko se mi taaak vse pretaka "tam spodaj"...

clock-img

11.01.2005, 12:59

clock-img

dory

pencil-img

8852

Punce...mocno mocno drzim pestke za vaju:pujs:

...tisto :hudicek: posljita kar k meni :)-...bo prisla bolj prav kot vama :)

clock-img

11.01.2005, 13:00

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Jst pa čakam na M, ker tkoj, ko jo dobim, imam pol prvi petek po zaključku M operacijo - laparoskopijo.

Vem, da že 5 let ne morem zanosit ravno zato, ker imam vrečaste jajcevode in edin laparoskopija mi še (mogoče) lahko pomaga.

Držim pa pesti za vse, ki ne čakate na M :miska::miska::miska:.

clock-img

11.01.2005, 13:01

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

lb, jst je tud v četrtek ne čakam, tak, da držimo pesti, ne?

:miska::miska::miska::miska:

Tinka

clock-img

11.01.2005, 13:05

clock-img

lucika

pencil-img

2357

jaz jih drzim...pesti...in to tak močno, da komaj tipkam!

clock-img

11.01.2005, 13:11

clock-img

Skye

pencil-img

3190

jaz vam vsem držim pesti, da bi se vam uresničila želja in bi postale nove srečke :nosecka:

:miska::miska::miska:

Pozdravček
:rozica:
Skye

clock-img

11.01.2005, 13:20

clock-img

jožica-2

pencil-img

76

Tudi jaz držim pesti za vse iz seznama! lb jaz se tudi gibljem v teh dneh "prihajanja". Upam, da se nas :hudicek: ta mesec v čim večji meri izogne.

pa, pa :rozica:

Joži

clock-img

11.01.2005, 13:34

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Tudi jaz je ne čakam te dni, danes je 30. dan, ampak imam ciklus tam med 28-33 dni, tako da imam še do konec tedna čas...... Zelo bi bila vesela, če je ne bi dobila 9 mesecev :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Bambi

clock-img

11.01.2005, 13:38

clock-img

Kinokija

pencil-img

507

Opaaaaa, potem bo pa konec tedna pestro. Jaz tudi petek, 14.1., ampak se M že najavlja v krčih, tečnobi in glavobolu, prsi imam itak vedno ob M povečane, tako da sem malo nataknjena, ker bom na seznamu očitno še nekaj časa nad črto.:(

clock-img

11.01.2005, 13:41

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

:hudicek:Jst sem pa že pripravljena na to da bo 18.prišla ....:( Tečnoba,glavobol,napihnjenost,slabost in požrešnost so seveda že tu....:grrr:

clock-img

11.01.2005, 14:01

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Moja :hudicek: pa prehiteva. D day je bil včeraj, prihod je najavla soboto zvečer s par kapljicami, v nedeljo pa je prišla. Včeraj pa sem komaj opazila, da je bila tu, dons je po moje le par kapljic (je blo tko že včeraj). Moja srčna želja je, da bi pa ja lahko mela normalne M, ne pa en do dva dni. Domnevam, da zopet ni blo O, po BT sodeč že ne, tko da ne vem, mi je pa še zmeraj boljš, če pride prej kot pa poznej.
LP pa držte se :rozica:

clock-img

11.01.2005, 14:12

clock-img

Lola72

pencil-img

5

Danes je 28. dan, fora je pa v tem, da nikoli ne vem kdaj naj jo ne čakam:zmeden:, ker imam neredne cikluse. Znaki nič posebnega, malo špikanja tam spodaj, prsi normalne, čeprav so pred prihajajočo :hudicek: vedno tako napete in boleče. No, bomo videli kaj bo.........če pa ne, pa v nove boje :sloncek:

papa Lola

clock-img

11.01.2005, 14:14

clock-img

pi

pencil-img

918

Vsem, ki je ne pričakujete te dni močno držim pesti in upam, da boste čim prej sporočile da ste :nosecka:. Jaz je ne pričakujem 19.1.

clock-img

11.01.2005, 14:17

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Punce stiskanju pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: se pridružujem tudi jaz. Upam in želim vam, da vse zagledate čarobne :modri::roza:

PI welcome back;)

Anitka:metulj:

clock-img

11.01.2005, 14:32

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Seznam bodočih nosečk se bo očitno sesul kot hišica iz kart.

:rozica: in :angel: za vsako izmed vas.

cmokec

clock-img

11.01.2005, 14:33

clock-img

bebi

pencil-img

319

Pozdravček vsem :)

Mam ful gužvo v službi, tko da se bl mal oglašam. Ampak skoz mislim na vas ;):rozica:

Tudi jaz je ne čakam, mi že ful zamuja, ampak sej mi je že ful velikrat zamujala. Tko, da ne bom še delala testa, sem bla že prevečkrat razočarana. Upam, da smo tokrat kaj pridelali :sloncek:, saj smo bli med prazniki pridni :sloncek:. Čestitke vsem novim srečkam :nosecka:

lp bebi

clock-img

11.01.2005, 14:47

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Tudi jaz sem med čakajočimi. ;)
Upam, da bom 14. oz. 15. zelo srečna in srčno si želim, da bi z nepričakovanimi obiski tet zaključila za nekaj časa.

Vsem čakajočim želim, da bi zagledale črtice! :rozica:

Lepo se imejte,

Andy

clock-img

11.01.2005, 14:48

clock-img

natja_

pencil-img

176

K meni tud ne sme priti do jutri, čeprav je vedno tako presneto točna.... ššccc

natja :pujs:

clock-img

11.01.2005, 20:26

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Željam (tistim da :hudicek: ne pride v dneh, ko jo pričakujemo ter tistim da zagledamo :modri::roza:) se z vsem srcem pridružujem tudi jaz :angel:
Upam da je ne zagledam naslednjih 9 mesecev :pujs: sam se bojim da se motm:(

lep večer vam želim, in da bi se čimprej vse prestavle pod črto, da nad črto nardimo plac za ta frišne

clock-img

11.01.2005, 23:25

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

oj! tut jest je ne smem dobit u četrtek!
Pa sm glih pisala zjutrj kako me špika kot da bi imela ovulacijo! To se mi še ni nikol dogajam. Sicer pa vse je enkrat prvič mogoče bo pa :hudicek:, čeprov raj vidm da je ni, vsen prišla!

:angel::angel::angel: POMAGAJTE NAM!

clock-img

12.01.2005, 06:59

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Dobro jutro!

Tudi jaz se pridružujem čakanju! Sicer je že 59.dan, ampak še vedno nisem sigurna kdaj naj delam test! Če ni to grozno! :zmeden: Ampak, če je v soboto ne bo (:hudicek: ), potem ga bom sigurno nardila!

Držim pesti za vse!:miska:

clock-img

12.01.2005, 08:33

clock-img

simonas

pencil-img

887

še moje :miska::miska::miska:

Simona

clock-img

12.01.2005, 08:55

clock-img

žlička

pencil-img

955

Sisy midve je ne čakava 18, drzim pesti za obe!!!!!

pa sevede za vse ne čakajoče sotrpinke:miska::miska::miska:

lp

clock-img

12.01.2005, 09:44

clock-img

lucika

pencil-img

2357

že danes sem vstala s pravim strahom, če že kje kaj teče. po normalnih izračunih bi lahko bilo še jutri. ampak, vemo, kaj nam dela psiha, ne? lahko da se en teden ne bo, pa to nic ne pomeni. al pa ja... zdaj mam obcutek, da mi bo zdaj zdaj priteklo, pa letam na vc, pa ni nic. da bi le tako ostalo.
draga:hudicek:, ti si prva misel, ko vstanem in zadnja, ko grem spat:) če mam jaz tebe tako rada, me imej še ti, pa ne HODI VEČ K MENI!

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem