writing-img

če česa ne mara

clock-img

10.12.2007, 22:19

clock-img

soncnica07

pencil-img

87

Kaj storite, če odkloni kakšno jed? (Pri 7 mesecih) Jim pripravite nov obrok ali jim daste samo mleko oz. jih podojite?

clock-img

10.12.2007, 22:59

clock-img

katra55

pencil-img

1970

če še ni hudo lačna pripravim drug obrok, če pa joka jo pa podojim na eno stran in nato pripravim drug obrok.

clock-img

11.12.2007, 00:04

clock-img

massylou

pencil-img

539

Oj.
Naša (skora 8m) se včasih zmrduje nad čorbicami (juha+mesek+mešana zelenjava), ampak samo od jogurta in banan tudi ne more živet. Jst jo mal okol prinesem: mam zraven kos home-baked kruhka ali pa rižev vafelj in potem greve mal enega mal drugega. Navadno kake 3 pare grižljajev tako, potem pa vidi, da z juhico vztrajam in jo papa. Če pa res noče, dam pač tisto, kar ima najraje.

Sem pa na začetku, ko smo uvajali, bila FUL popustljiva in smo velikokrat res samo probali (npr. juhico dobrih 21 dni zaporedoma) in je potem dobila tisto, kar je imela raje.

clock-img

11.12.2007, 00:06

clock-img

massylou

pencil-img

539

Pozabla še to: dojila sem jo vedno po obroku. Najprej je gostegapojedla, kolikor je mislila pojest, potem pa še malo mlekeca za poplaknit.

clock-img

11.12.2007, 08:53

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pri 7ih mesecih sem ga po obroku ponavadi še podojila, ker nikoli ni pojedel kaj dosti GH. Kaj drugega pa mu ponavadi nisem pripravljala.

clock-img

11.12.2007, 09:32

clock-img

Anonimen

Če res nikakor noče pojesti kosila, ji dam kakšno skutko ali jo pa podojim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem