cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

če ima mamica angino....

clock-img

10.11.2007, 15:58

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

pozdravljene punce

Zanima me koliko je možnosti da se moja punčka od mene naleze angine...ravnokar sem opazila da imam na mandljih bele pike (gnojno angino),zdaj me pa ful skrbi ker sem tamalo še danes zjutraj ful lupčkala pa k sebi stiskala...ja pa dojim jo tudi...Kaj priporočate,kaj naj naredim da se ne bi od mene slučajno nalezla?

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

10.11.2007, 15:59

clock-img

Anonimen

sisy, ti ne znam sevetovat...user posted image želim pa ti, da se čimprej pozdraviš in da Sara ostane zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

10.11.2007, 16:00

clock-img

eya

pencil-img

4615

Definitivno poskušaj kontakte par dni omejit na minimum. Dojiš pa jo lahko normalno.

clock-img

10.11.2007, 18:41

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz sem imela letos enak problem in ni bilo panike. Dobila sem AB, zdravnik pa je svetoval, naj user posted image  ne ljubčkam (ker se prenaša s slino), drugače pa ni bilo panike.

clock-img

10.11.2007, 18:51

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ko je bila mala star 2 tedna, sem bila tudi jaz bolana. Zdravnik mi je rekel, da naj dalje dojim in ni straha, da se naleze od mene, ker jo varujejo protitelesa v mleku.

clock-img

10.11.2007, 18:54

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

Sisy, jaz sem jo imela pred dvemi meseci. Dobila sem antibiotike, pa malega nisem nič lubčkala. Razen driskice in krčev, ki jih je imel zaradi antibiotika, ni bilo nobenih problemov.

Srečno!

A, ja, pa čimprej k zdravniku, ker angina ni mačji kašelj.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

10.11.2007, 18:58

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

hvala punce za nasvete.

Sem šla k dežurnemu zdravniku,dobila Ospen pa navodila da lahko kar brez strahu naprej dojim user posted image

Pa tako kot ste napisale-lupčkat je ne smem pa čim manj "dihat vanjo"...Kar je pa men ful težko ker se velik z njo pogovarjam pa afne guncam,med dojenjem ji govorim...user posted image vmes jo lupčkam itd user posted image ...Ampak bom že zdržala par dni user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

10.11.2007, 21:41

clock-img

VesnaLana

pencil-img

189

Če imate gripo ali pa kakšno drugo virusno obolenje, se izogibajte kar je pač možno, direktnim kontaktom (lupčkanje in podobno), roke si umivajte bolj pogosto in še dodatno si kupite razkužilo za roke.
Če pa imate angino, pa ni bojazni, ker angina ni virusno obolenje in ni nalezljiva.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem