IZVIRNO SPOROČILO: pikapaka
Povedal mi je, da ga bo propeljal takrta, ko on hoče, pa čeprav to pomeni 5 ur prej ali pa en dan kasneje. Še to je povedal, da me ne bo prej obvesatil ampak otrok bo nazak ko bo.
Na sodišču imama napisano kdaj je otrok pri njem in do sedaj načeloma ni bilo problemov, sedaj pa mi je povedal, da se on ne bo več držal napisanega, ker kaj mu pa kdo lahko.
Meni je iz tega jasno, da se z njim ne da nekaj hudega dogovarjat. Glede na to, da je rekel kaj pa mu kdo lahko - pogovor z njim ne bo zalegel.
Žal bo(š) morala na policijo ali pa vsaj na nek pravni pouk.
Jaz sem se glede preživnine obrnila na CSD (ni je nakazal) in so mi tam povedali, da niso pristojni ter da naj mu zaupam in počakam še nekaj časa. Mene elektro in plinovod ne vpraša ali imam "čas" ali ne ... ampak zahteva svoje. Tako boš morala tudi ti zahtevat svoje.
Najslabše je zaostrovat zadeve, ampak včasih ne gre. Res ne gre. Ker če se najdeta dva pametna in odrasla človeka se lahko pogovoriš marsikaj. Ko pa na eni strani (pa ni določeno kdo je to - lahko je mama ali pa oče) naletiš na osebo, ki v tebi vidi nekega sovražnika, zadeve ne moreš več mirno peljat.
Jaz in moj bivši ne komunicirava že več kot pol leta. Med nama ni trohice komunikacije. Občasno prileti kak sms to pa je vse. Vse se dogovarja z 9letnikom in 7letnico. Od tega kam gredo, kdaj gredo in kdaj pridejo. Tako nazadnje tudi jaz nisem vedela za koliko časa gredo in kam sploh gredo.
Če želiš pa kaj več na to temo pa mi piši na zs.