writing-img

čebulni vzorec

clock-img

20.12.2009, 19:13

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Pozdravljene. Ali morda katera ve, kje bi lahko kupila posodo s čebulnim vzorcem. Bi rada podarila mami za božič kako posodo za solato ali nekaj takega, ker ima vse v tem vzorcu in ga obožuje, ampak nimam časa lutat po trgovini, še posebaj, ker imama maličko bolano. Vsaka pomoč dobrodošla user posted image . Hvala

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

20.12.2009, 21:43

clock-img

mini86

pencil-img

6050

mogoče bi probala v merkurju..tm majo dost izbire..da pa nebi zaston tja hodila pa rajš prej poklič..če rečejo da imajo vsaj kej podobnega se splača jt pogledat kokr pa da rečejo da nimajo nč..pa kr v par merkurjev poklič ker imjo drgačno zalogo..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

21.12.2009, 11:04

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Včasih so imeli tudi v Intersparu.

ROŽICA

clock-img

22.12.2009, 10:50

clock-img

robinzon

pencil-img

500

V Kosezah na tržnici  v prvem nadstropju prodajajo poljsko keramiko. Ni čebulni vzorec, je pa  meni tako lepa, da, ko sem prvič videla, kar nisem mogla ven iz trgovine.

clock-img

23.12.2009, 16:39

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: robinzon

V Kosezah na tržnici  v prvem nadstropju prodajajo poljsko keramiko. Ni čebulni vzorec, je pa  meni tako lepa, da, ko sem prvič videla, kar nisem mogla ven iz trgovine.

Hvala, ampak jaz sem iz pomurskega konca, ajde MB še pride v poštev, dlje pa res ne. Bom poskusila v Merkurju, se mi zdi da imam največ možnosti user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

23.12.2009, 16:54

clock-img

rija

pencil-img

15589

tapravega čebulnega vzorca v MS nisem videla.
ga pa dobiš najverjetneje v avstrijski radgoni.

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem