writing-img

ček

clock-img

20.08.2008, 18:41

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Haj!

Iz Anglije sem prek spleta naročila eno stvar.Ker ustrezne kartice nisem imela sem označila plačilo s čekom, sprintala stran z vsemi podatki in sedaj moram poslat ta papir s čekom njim.

Kako gre to s čeki na banki?Razen potovalnih nisem imela nobenih nikoli.
Zahtevajo tudi številko in dan zapadlosti.
Hvala.

clock-img

20.08.2008, 21:07

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Po moje ne boš mogla z našim čekom plačat.

LP

clock-img

20.08.2008, 21:41

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Evo odgovor kolegice ki živi v UK

"Sorry, nimam pojma. Da se nakazat naravnost z njenega računa na prodajalčev račun, če ji bodo hoteli podatke povedat... Naj prodajalca vpraša. V skrajnem primeru pa lahko gotovino pošlje...
Sicer pa, zakaj si na PayPalu ne odpre računa, saj ne potrebuješ kartice, le račun pri banki."

LP

clock-img

20.08.2008, 21:57

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Na NLB ti napišejo ček, na osebo ali podjetje katero ti želiš. http://www.nlb.si/nostro-cek

clock-img

20.08.2008, 21:58

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Aja, pa še to, moderatorji, ne bit hudi ker sem kar celo spletno povezavo zraven prilepila, ampak ne znam narediti tako kot drugi da imam napisano samo besedilo na katero klikneš. 

clock-img

20.08.2008, 22:04

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala lepa vsem.Bom poskusila z IBAN-om.Oni naj bi mi dali njihovo št. računa, jaz pa jim nakažem.

clock-img

20.08.2008, 22:45

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Moderatorji ne bodo nič hudi - če le prilepljen link ni dolg kot kurja čreva - v tem primeru zanesljivo ni.

clock-img

20.08.2008, 23:17

clock-img

Spark

pencil-img

1863

user posted image No potem pa uredu.
Samo tisto pa res moram pogruntat, ampak kaj čem, če sem pa kot una dva iz risanke A je to.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem