writing-img

čelada

clock-img

06.04.2008, 13:45

clock-img

stellam

pencil-img

114

mi imamo sedež za kolo in zdaj pa ne vem če rabimo še čelado. stara je eno leto.

clock-img

06.04.2008, 13:45

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

bolj varno je, kajne če ima čelado-v primeru padca!

clock-img

06.04.2008, 13:46

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: stellam

mi imamo sedež za kolo in zdaj pa ne vem če rabimo še čelado. stara je eno leto.

Kaj misliš????

Mislim, ok, sori, sam to je res glupo vprašanje.

VALJDA, MORA IMET OTROK ČELADO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

06.04.2008, 13:52

clock-img

Anonimen

Jz sem že ena taka neodgovorna kolesarka, ker se kolesam brez čelade (mi ne paše na ksihtuser posted image ) ampak tamala jo ima pa obvezno gor! Sej dobiš luštkane čelade za tamičkane, pa še ful dolgo jo lahko uporablja, ker se da regulirat. Pa tut drage niso. Pod čelado ji pa dam vedno tudi trak čez ušeska, ker po kakšni strmini zna kar fajn zapihat. Aja, pa sončna očala ji tudi dam - prvič zaradi vetra, drugič pa zato, da ji kakšen insekt v učka ne prileti.

clock-img

06.04.2008, 15:27

clock-img

Anonimen

Čelada je OBVEZNA PO ZAKONU do 14. leta. Ce se vozi s svojim kolesom ali pa v sedezu na kolesu. 

clock-img

06.04.2008, 15:29

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Za otroka sploh nisem nikoli razmišljala, a bi jo imel ali ne. Seveda jo mora imeti, ker mi je prvo na svetu njegova varnost.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

06.04.2008, 15:32

clock-img

Anonimen

Ne, seveda, saj če pade, se ji nič ne more zgoditi, sploh pa glava je nepomembna. user posted image

clock-img

06.04.2008, 21:04

clock-img

eya

pencil-img

4615

Seveda jo rabite. Mi smo takoj z nakupom sedeža za malega tudi čelado kupili.

clock-img

06.04.2008, 21:05

clock-img

Anonimen

Ne, ne rabis je....

....dokler ne pades.

clock-img

06.04.2008, 23:06

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Nikoli je nisem v sedežu peljala brez čelada - večjadva pa isto - s svojimi kolesi in čelado.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

07.04.2008, 07:01

clock-img

srki

pencil-img

9222

Seveda jo rabi! Kot tudi na smučišču.

clock-img

07.04.2008, 12:24

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Obvezno.

clock-img

07.04.2008, 13:21

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Ja seveda jo rabiš. Kupi pa raje tako, kjer lahko reguliraš velikost. Ponavadi so od 48cm obsega glavice naprej. Če ma bolj drobno bučko, ji daj spodaj pa še kako kapico, ali pa trak. Pa še mrčes se jine bo zapletel v lase.

clock-img

11.04.2008, 09:09

clock-img

muška

pencil-img

3223

Joj , ne dajajte pod čelado kap in trakov in ne vem česa še! Pol pa otroci jočejo in jih glava boli, ker jih čelade stiskajo. No razen v primeru, da je čelada prevelika, ampak potem je itak skoraj isto, kot da je ne bi imel, ker plajtra sem in tja.

Sem imela primer na smučarskem tečaju, je mama pripeljala fantka na tečaj, jaz sem ga prevzela in on čez pol ure začne jokat, da ga glava boli. Sem mislila, da se je naveličal, potem pa sem rekla greva na čaj, no mu snamem čelado in debela kapa spodaj user posted image  . Bogo detece , glava je seveda nehala bolet, ko čelada ni več tiščala in veselo smo smučali dalje. Ko pa sem poevdala mami kaj s eje zgodilo in da naj mu ne daje več kape spodaj, ker j ečelada itak dovolj topla, pa me je samo čudno gledala.

je pa čelada tako za smučanje kot za kolesarjenje OBVEZNA!

clock-img

11.04.2008, 12:37

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Sva ravno s prijateljico debatirale o čeladah. Baje je obvezna po zakonu in tako je tudi prav. Varnost otrok je na prvem mestu.

clock-img

11.04.2008, 12:41

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Če imate samo sedež, brez kolesa, potem je niti ne rabi.

clock-img

11.04.2008, 12:44

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2008, 20:15

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Ja res ne. Imaš prav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem