writing-img

čelada za drsanje

clock-img

13.11.2013, 18:47

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kašna mora biti?
sem mislila da mora biti taka kot za smučarje pa mi potem vzg. v vrtcu pravi da je dovolj tista ki jo ima za rolat-se pravi kot za kolo..

kakšno imate vi?

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

13.11.2013, 19:35

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

mi imamo smučarskouser posted image

clock-img

13.11.2013, 21:17

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pri nas v vrtcu za drsanje vedno zahtevajo čelado za smučanje, tista za kolo ni primerna.

clock-img

14.11.2013, 10:21

clock-img

mini86

pencil-img

6050

no zdj pa nared da bo prav...user posted image

naša vzg je rekla da za smučanje čelade niso primerne ker naj bi otrok slabo videl okrog oz so preveč zaprte in da je lahko tudi tista za rolat oz kolo, samo da pokrije zadaj in ne pleše sm in tjauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

14.11.2013, 10:22

clock-img

mini86

pencil-img

6050

sicr pa..ko smo bili mi majhni na bajerju ni noben imel čelade

clock-img

14.11.2013, 12:01

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

sicr pa..ko smo bili mi majhni na bajerju ni noben imel čelade

včas tud na kolesu pa na smučišču ni bila obvezna čelada, ampak je bilo tudi zato več smrtnih žrtev, ali pa vsaj težkih poškodb glave. a se ne moreš odločit po svoji vesti? jaz bi se. Absolutno za na drsališče smučarska čelada, pa je lahko tršica stokrat pametna. Moje mnenje.

clock-img

14.11.2013, 20:22

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

V vrtcu in tudi kasneje v šoli so moji (in ostali) otroci morali imeti nujno smučarsko čelado za drsanje.

clock-img

15.11.2013, 07:56

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ja sj sm se odločila da no kar imel oz bomo kupili čelado za smučanje pa bo mir in predvsem bom jaz mirna!!!!
hvala za odgovore

clock-img

15.11.2013, 16:27

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Kolesarska naj ne bi bila zaradi tistega kroga vzadaj. Če pa de, ga tisto poškoduje. Smičarska je pa cela okrogla in pokriva tudi zadnji del glave. Res prvič slišim, da nekdo priporoča za drsanje kolesarsko čelado. Po moje, da če ne prej, bi jim vaditelji na drsališču povedali, da ni primerna.

clock-img

15.11.2013, 17:49

clock-img

mini86

pencil-img

6050

no ko sem klicala včeraj tam kjer naj bi obiskoval tečaj so rekli da ima lahko čelado za smučat-če jo imamo, extra kupovat je brezveze, lahko ima čelado za kolo ali pa debelejšo kapouser posted image

clock-img

15.11.2013, 22:35

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Pri nas grejo naslednji teden drsat in bodo dobili tako drsalke kot čelade v vrtcu, nisem pa vprašala kakšne čelado so - bom videla v ponedeljek.

clock-img

16.11.2013, 11:39

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Možno je edino da mislijo čelado za rolanje, ki je druhačna od kolesarske čelade in je zadal lepo zaprta. Kakorkoli debelejša kapa za na led... eh ja....

clock-img

16.11.2013, 11:46

clock-img

mini86

pencil-img

6050

no tukaj bo hodil-smo mislili ga dati k lucky luku ampak smo se premislili..
skratka če preberete tudi tukaj piše kolesarska čelada..

http://www.hk-slavijajr.si/klub/vpis

imam že naročeno smučarsko in jo dobimo v torekuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem