cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čep

clock-img

14.01.2007, 20:06

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

ojla!
jaz sem bila prej na wc in sem opazila sluz sedaj pa me zanima če je to lahko čep!glede na to da sem v 36t????
vendar ni bil rjav ali rdečkast???
popadkov ni še za enkrat samo neko tiščanje malo čutim in na čase kaki krč kot menstruacija ampak niso redni in boleči!
help!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

clock-img

14.01.2007, 22:01

clock-img

BAMBOLINO

pencil-img

52

Verjetno je lahko to eden izmed prvih znakov, da se je začelo nekaj dogajati. Jaz bi na tvojem mestu jutri poklicala ginekologinjo in bi ji povedala za to zadevo, če se vse skupaj ne bo prej razvilo v popadke.
Sam porod se pa res tako začne, kot si opisala - krči podobni menstrualnim, na začetku zelo neredni, pol pa se stopnjujejo bolečinsko in časovno.
Upam, da se bo vse lepo uredilo!

clock-img

14.01.2007, 22:42

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Lahko je res čep.

Meni se je prvič odluščil kak teden predno sem rodila. Prvič je izgledal kot prozorna želetina, čez kake tri dni enako, nekaj ur pred porodnom, pa je bilo prisotne tudi čisto malo sveže (roza) krvi.

Je pa tako, da ni pravila glede začetka poroda. Če se čep odlušči, lahko rodiš čez en mesec, en teden ali pa eno uro...vsaj tako pravi dr. Pušenjak...

clock-img

15.01.2007, 19:35

clock-img

Anonimen

meni se je odčepil dva dni preden sem rodila

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem