writing-img

čeveljčki Elefanten

clock-img

04.10.2007, 21:38

clock-img

barbi007

pencil-img

143

Danes sem gledala v Deichmannu te čeveljce, pa so mi bili ful všeč. So mehkejši kot ciciban ali pa superfit čeveljci, ampak ravno tako oblikovani. Pa še cenejši so. Zanima me, če ima katera izkušnje s temi čevlji,ker bo naš user posted image kmalu začel hoditi.
LP 

clock-img

04.10.2007, 21:48

clock-img

Anonimen

Prvič slišim zanje...

clock-img

04.10.2007, 21:53

clock-img

barbi007

pencil-img

143

clock-img

04.10.2007, 21:54

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Elefanten je imela Hana ene semiš škornje, lansko zimo.  Zelo kvalitetna obutev.

clock-img

04.10.2007, 21:56

clock-img

Anonimen

Na sliki so videti lušni in dobri.

clock-img

04.10.2007, 22:05

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

OJla

Naš je imel take škorenjčke al kak bi rekla pa še goretex so bili. Niso bili slabi. Je pa res da sicer še ni hodil
Jst načeloma ne kompiciram neki da more bit ciciban, pač kar je primerno in če ne bi bilo primerno tud ne bi bilo na tržišču

clock-img

05.10.2007, 10:15

clock-img

livia

pencil-img

2395

Nimam izkušenj, zgledajo pa fajn. Sem se kar zagrela, da bi jih nabavila.
V Sloveniji se jih ne da kupit, a ne?

Kako pa veš, da bo tvoj otrok kmalu shodil? Najprej počakaj, da shodi potem pa kupi čevlje. pa shodit more ne samo dva koraka, ampak samostojno, prej je škoda denarja za čevlje, ker v vsaki RA svetujejo naj bodo otroci, ki delajo oprve korake, raje čimveč bosi oz v copatkah z mehnimi podplati kot npr. tile: http://www.robeez.com/EN-UK/default.htm?Lang=EN-UK&PriceCat=4&RefID=

Itak pa je treba otroku vsake 2-3 mesece menjat čevlje, ker jim zraste noga in lahko, da bo tvoj shodil jutri, lahko pa šele čez 2 meseca.

clock-img

05.10.2007, 10:33

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Luškana varianta za zdrave prve korake TUKAJ.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem