writing-img

čevlji Deichmann

clock-img

02.09.2007, 19:34

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Sem videla, da imajo te čevlje v novem Tušu, pa me zanima kakšna je kaj kvaliteta teh čevljev? Firma mi ni znana.

clock-img

02.09.2007, 19:56

clock-img

Anonimen

Sem brala, da so same firme čevlji. Upam,da so original.user posted image user posted image

clock-img

04.09.2007, 22:38

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Čevlji so ok, imam balerinke, ki so tudi po 4 letih še uporabne.

Cene so pa, kolikor se spomnim iz Avstrije, zelo ugodne, mogoče mal višje kot v Turbo Schuh - tako, da nevem, če imajo kakšne firme user posted image

clock-img

05.09.2007, 08:25

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Sem bila v Tušu v Deichmann. Nekaj čevljev mi je bilo všeč samo številke niso imeli.

A je kakšna njihova trgovina v Celovcu?

clock-img

05.09.2007, 10:44

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

V Celovcu je trgovina, men se zdi, da je na peš coni v mestu, malo naprej od H&M in potem še v tistem nakupovalnem delu nasproti Kika-e, nevem pa, kako je z novimi nakupovalnimi centri.

clock-img

05.09.2007, 11:33

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: nati

Sem brala, da so same firme čevlji. Upam,da so original.user posted image user posted image

katere firme pa? sem dobila reklamo na dom, pa se mi je zdelo, da so čevlji bolj ubogiuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem