writing-img

čevlji za otroke-prošnja

clock-img

20.11.2008, 12:56

clock-img

nborazem

pencil-img

126

PRPELA SEM MEJL PUNCE OD BRATA; KI DELA NEKI ZA FAKS: PROSIM; ČE SI VZAMETE ČAS IN REŠITE TO ANKETO: ČE POZNATE ŠE KAKO MAMO; JI PROSIM TO POŠLJITE: POTREBUJETA 50 ANKET
HVALA

Pozdravljeni.

Sva študentki 3. letnika Naravoslovnotehniške fakultete – smer Oblikovanje tekstilij in oblačil. Za izhodišče v svoji seminarski nalogi pri predmetu Trženje tekstilij in oblačil sva si izbrali otroško obutev za predšolske otroke (1-5 let). Z anketo želiva raziskati navade pri nakupovanju takšne obutve, želje, potrebe in profil kupcev iz Ljubljane in okolice. Anketa je anonimna. Odgovori bodo uporabljeni zgolj v študijske namene. Prosiva, če si lahko vzamete nekaj minut časa in izpolnite anketo na spodnjem linku:
http://www.eSurveysPro.com/Survey.aspx?id=ffcdc07f-4f8c-420e-aff0-295ec78952c4

Za Vaš čas in odgovore se Vam že v naprej lepo zahvaljujeva.

Jerica Premože in Karmen Sedeljšak

(Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z anketo naju lahko kontaktirate na email naslovu: karmen.sedeljsak@gmail.com)

Anže- 22.10.1999
Neža- 16.03.2008
PDP- 6.7.2009

clock-img

20.11.2008, 14:47

clock-img

urška

pencil-img

3136

sem hotela rešit, pa stvar ne deluje kot bi morala. pri enem vprašanju sem odgovorila z NE. naslednji se potem začne z: če ste pri prejšnjem odgovorili z DA.....in ker nisem,ga nisem izpolnila. zato me ne spusti naprej.
pa še tole: enostarševska družina in samohranilstvo ni eno in isto.

clock-img

20.11.2008, 16:31

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

IZVIRNO SPOROČILO: urška

sem hotela rešit, pa stvar ne deluje kot bi morala. pri enem vprašanju sem odgovorila z NE. naslednji se potem začne z: če ste pri prejšnjem odgovorili z DA.....in ker nisem,ga nisem izpolnila. zato me ne spusti naprej.

Jaz sem pa vse izpolnila kot piše, pa me tudi ne spusti naprejuser posted image

clock-img

20.11.2008, 16:43

clock-img

rija

pencil-img

15589

povej kolegici da tole ne delauser posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem