writing-img

čišča po porodu

clock-img

04.09.2005, 11:34

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Vem da čišča po porodu lahko traja od 4-6 tednov. Vendar naj nebi bila več v krvavi obliki od 8 dne ampak naj bi bil samo še rumenkast izcedek. Jaz sem po pordu 4 tedne in še kar krvavim je to normalno ali naj raje pokličem G. Je še kakšna imela take težave in lai so se uredile same

clock-img

04.09.2005, 14:25

clock-img

cicido

pencil-img

302

Meni se je krvavitev nekje po stirih tednih za nekaj dni umirila, potem pa spet zacela in trajala do 7 tedna-sveza kri.Mislim, da nimas kaj skrbeti, saj je to baje normalno nekje do 7-8 tedna.

clock-img

04.09.2005, 15:11

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Pri meni je bilo podobno. Ko sem že mislila, zdaj bo pa počasi konec, ker je bil samo še izcedek, potem pa sveža krvavitev, ki je trajala do konca petega tedna. Zaenkrat še ne rabiš nič skrbet.

clock-img

04.09.2005, 15:26

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Ja, tudi pri meni je bilo tako. Ko sem mislila, da je že konec se mi je zopet pojavila kri. Mislim, da ni trajalo več kot teden dni, potem sem pa dobila rjav izcedek tako, da mislim, da ni panike.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem