writing-img

čiščenje-pranje otroškega vozička

clock-img

17.02.2005, 14:57

clock-img

jožica-2

pencil-img

76

Doma imamo trikolesnik Hauck in zaenkrat je sinček že toliko odrastel,da ga ne uporabljamo. Odločila sem se,da zgornji del (sedežni) in vse kar je z blaga operem.

Zdaj sem pa v dvomih: blago je pralno na 30 stopinj,ampak v sedežnem delu je noter nekakšna lesonitna plošča za trdnost. Nikjer ni kake zadrge,da bi to reč spravila ven :ups: ?!

Kaj menite,ali lahko dam vse skupaj v kad in tam na roke operem? A se ne bo voda preveč vpila v les? Kako ste ve čistile voziček?

Dajte mi kak pameten nasvet :zmeden2:

pa,pa

Joži

clock-img

17.02.2005, 15:00

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Mi smo našega Hauck-a (tudi z leseno ploščo) oprali z vodnim sesalcem. Ratalo! Voziček je preživel in je bil kot nov.

clock-img

17.02.2005, 15:09

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Evo, ravno dva dni nazaj sem čistila Hauckov voziček (sposojen, naš je na servisu).

Pri tem je bila tista lesonitna plošča tako majhna, da sem kar vse skupaj zabrisala v mašino na 30, pa ni bilo kakih posledic. Strehico sem pa na roke v banji, ker se ne da blago dol snet. Tudi vse OK.

Ogrodje je Joe zložil in dal v banjo, pa sem ga stuširala.

clock-img

17.02.2005, 15:15

clock-img

jožica-2

pencil-img

76

Hvala za nasvete :bravo:. Sem vedela kam vprašat, ringaraja je kot enciklopedija...

Grem takoj v akcijo.

Lep dan vsem :rozica:

Joži

clock-img

17.02.2005, 18:31

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

moj je mel les na dnu. v košari. pa sem ga lepo ven vzela pa pleksi steklo not dala. pa zadrgo. tako da imam skrivni predal. če ne veš da je tam, se sploh ne vidi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem