writing-img

čiščenje Quinny Speedi-ja

clock-img

04.08.2008, 07:54

clock-img

mel79

pencil-img

19

Pozdravljeni,

zanima me, ali je katera oprala tekstil od Speedija v pralnem stroju. Verjetno se ne da, glede na to, da vsebuje kar nekaj trdih delov (strehica...). Kaj pa kemično čiščenje? Na etiketi sicer piše, da tudi to ne gre... Kupila sem rabljenega, pa bi ga rada kar najbolje očistila, ker je precej umazan.

Hvala za vse nasvete in predloge,

Mel

clock-img

04.08.2008, 08:21

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Z visokotlačnim čistilcem(kirherjem)mi čistimo vse.Od hojce,vozička,stajce,avtosedeža in moram ti rečt da se je odlično obneseluser posted image .Res pa ne sme biti preveč močan da ti ne bi raztrgal.Jaz sem najprej poskusila na starem vozičku mareli in potem je šlo vse v čiščenje kot po tekočem trakuuser posted image

clock-img

04.08.2008, 09:11

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Jaz ponavadi podrgnem z nepregrobo krtačo in sperem s "flaufom" pa pustim zunaj, da se dobro posuši. Vozička ne slačim.

clock-img

04.08.2008, 10:38

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Mi smo imeli red flame reflection barvo in ko sem prodajalko v BC vprašala,kako naj dobim  prevleko dol,da jo operem,me je samo čudno pogledala in rekla,da se to samo z mokro krpo opere.

PA smo prakticirali tako in ko smo ga čez 6 mesecev prodali,je bil kot nov.user posted image

clock-img

04.08.2008, 13:47

clock-img

glen

pencil-img

1870

Avtopralnicauser posted image ,mi smo zappa vozili ki je iz enakega materijala

clock-img

05.08.2008, 13:44

clock-img

mel79

pencil-img

19

visokotlačni čistilec je zakonuser posted image user posted image user posted image

lp, mel

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem