writing-img

čiščenje flašk

clock-img

07.06.2008, 22:40

clock-img

Nacka

pencil-img

151

Hoj, dons mam cel kup vprašanj. Sobota zvečer - pa nič za delatuser posted image . Ha, ha, a vaši ljubčki tud gledajo fusbluser posted image user posted image user posted image .
Sori, zanima me s kom čistite flaške od mleka?? Mi nič ne dezinficiramo, samo umivamo s cetom. So pa ratale že take bolj mat. A jih prekuham v kakšnem kisu z vodo??? Kaj za bleščeč sijajuser posted image user posted image

clock-img

07.06.2008, 22:47

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Nacka

Hoj, dons mam cel kup vprašanj. Sobota zvečer - pa nič za delatuser posted image . Ha, ha, a vaši ljubčki tud gledajo fusbluser posted image user posted image user posted image .
Sori, zanima me s kom čistite flaške od mleka?? Mi nič ne dezinficiramo, samo umivamo s cetom. So pa ratale že take bolj mat. A jih prekuham v kakšnem kisu z vodo??? Kaj za bleščeč sijajuser posted image user posted image

S taščo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma jaz sem jih sam tu pa tam prekuhala, bolj na začetku, drugače pa cet in voda, pomivalc, ko so pa bolj MAT user posted image user posted image user posted image postale, sem jih zabrisala v koš. In kupila drugo.

clock-img

07.06.2008, 22:48

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

S cetom. Vsake toliko sem jih prekuhala.

clock-img

07.06.2008, 22:54

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

S cetom. Vsake toliko sem jih prekuhala.

enako, jih še prekuham vse tolk.

clock-img

09.06.2008, 07:48

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Tudi jaz sem jih pomivala s cetom in vsake toliko časa prekuhala ampak res postanejo motne in so samo še za v koš.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem