writing-img

čiščenje garniture iz microfibre

clock-img

29.06.2010, 13:36

clock-img

UOBERC

pencil-img

134

pozdravljene! Mene pa zanima, če kdo pozna koga ali pa kako bi spucala garnituro z madeži od sokov na garnituri? Ali katera pozna koga, ki to dela? Ljubljana in okolica! In ali mislite, da če bi naslonjalo slekla ali ga lahko dam v stroj na 30C? Ali raje ne! hvala za nasvete

clock-img

29.06.2010, 13:41

clock-img

mate0ja

pencil-img

1606

jest sm kupila (ne vem kje in pojma nimam kera znamka) čistilo v prahu. Enako je za tepihe. Streseš, mal podrgneš, počakaš pol ure, da se posuši in posesaš. Je šlo vse dol. Sicer pa jest sproti samo z mokro vodo pobrišem in gre stran. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

clock-img

30.06.2010, 08:56

clock-img

tasia

pencil-img

68

Jaz pa sem kupila Opal kremo, ki je tud za tepihe - dobiš v vsaki trgovini. Narediš peno in z vrečo od krompirja (mrežo) zdrgneš, pa posesaš in je vse lepo čisto. Preverjeno!!!

Lp

clock-img

30.06.2010, 14:14

clock-img

UOBERC

pencil-img

134

a pa se pol kakšni fleki poznajo, tam kjer je bilo spucano? Jaz sem jo na začetku pošpricala z čistilo ( nevem točno katerm) podrgnila sam potlej se je vidlo kje sem pucala!

clock-img

30.06.2010, 14:47

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Jaz vedno samo z mokro krpo pobrišem, pa se nič ne pozna.

clock-img

30.06.2010, 17:49

clock-img

tasia

pencil-img

68

Jaz vedno kar celo sedežno zdrgnem, da še osveži barvo in potegne ven prah, tako da ne ostanejo nobeni fleki potem ko se posuši. Sem ful zadovoljna z Opal-om, ker ne bi govorila kaj vse se je že znašlo na naši sedežni-pri dveh škratkihuser posted image ! In vse potegne ven!

Lp

clock-img

01.07.2010, 12:22

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Isto kot sazi.

- www.mojasobica.si -

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem