cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čiščenje grelnika vode

clock-img

27.03.2008, 11:32

clock-img

želva

pencil-img

1452

ajde gospodinje, kako se znebite vodnega kamna v grelcu vode? Jaz norti prekuhavam vodo za tamalo in se ji kar bojim tisto vodo dajatm ker notri kar plavajo taki miceni koščki vodnega kamna.nekaj sem že s kisom pucala, ampak ni najboljš?

clock-img

27.03.2008, 11:37

clock-img

Mikica

pencil-img

524

V grelnik nalij 0,5 l vode in dodaj citronko, pusti da zavre, splakni in to je to.

clock-img

27.03.2008, 11:37

clock-img

bambam

pencil-img

212

Jaz sem se ga na hitro znebila kar z kisom za vlaganje!user posted image
notri zliješ deci ali dva kisa, doliješ vodo in vklopiš da prevreje. Jaz sem za ene 10 min pozabla nanj, pa je bil čist ko suzauser posted image !Pol sem pa še ene dvakrat prekuhala vodo, da izgine vonj in to je blo to!!

clock-img

27.03.2008, 11:39

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jaz zavrem 3/4 posode vode, in v vrelo dodam 1/4 alkoholnega kisa. pustim nekaj časa (15 min, če je hudo, lahko tudi uro), po tem pa še kake 3x zavrem noter vodo, da ni več vonja.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

27.03.2008, 11:41

clock-img

honey

pencil-img

2567

Tudi jaz ga čistim s kisom - pa kar navadnim, za solato. 1 ali 2 dcl kisa (odvisno, koliko kamna je) vode toliko, da pokrije špirale oz. malo več, prevrem (če je potrebno 2x) in potem še približno 2-3x s čisto vodo prekuham. Aja, pa to delam najraje zunaj, ker drugače smrdi kot user posted image

clock-img

27.03.2008, 11:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.03.2008, 12:01

clock-img

želva

pencil-img

1452

hvala, grem takoj v akcijo

clock-img

27.03.2008, 13:42

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Tako kot honey - čisto navaden kis. Ampak res smrdi celo stanovanje.

clock-img

27.03.2008, 13:44

clock-img

Anonimen

V DMju kupim en prašek ki obstaja prav za to in olauser posted image

Ne smrdi nič.

clock-img

27.03.2008, 15:40

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: honey

Tudi jaz ga čistim s kisom - pa kar navadnim, za solato. 1 ali 2 dcl kisa (odvisno, koliko kamna je) vode toliko, da pokrije špirale oz. malo več, prevrem (če je potrebno 2x) in potem še približno 2-3x s čisto vodo prekuham.

Se podpišem.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

29.03.2008, 20:39

clock-img

saraja

pencil-img

770

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

V DMju kupim en prašek ki obstaja prav za to in olauser posted image

Ne smrdi nič.

Tudi jaz, če pa ga nimam doma pri roki pa tudi s kisom!

LP

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

29.03.2008, 22:45

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Naliješ kis (do koder sega kamen) in zavreš oz. po potrebi zavreš dvakrat. Imamo fuuul trdo vodo in se tedensko nabere kamen, ampak gre s kisom vse stran. Prašek iz DM-a sicer deluje, ampak je prisotna kemija. Raje poskusi s kisom.

clock-img

30.03.2008, 13:25

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

v DM kupim posebno tekočino za odstranjevanje kamna v grelnikih in kavnih avtomatih - vse se odstrani, napisana so tudi navodila, čeprav jaz dam malo manj tekočine in pač čez noč pustim stat.

clock-img

30.03.2008, 13:30

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

one corega tabs..."tablete" za čiščenje tretjih zob,  vrži v vodo...kamen izgine, preverjeno.

clock-img

02.04.2008, 07:40

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

V Merkurju se tud dobi en prah ki ga pomešaš z vodo in potem vse lepo izgine. Pri meni kis ni pomagal tok je blo tega kamna, tak da sem si pomagala s tem in super fajn ščistila. Kaj čmo, brez kemije pač danes žal ne gre.

clock-img

02.04.2008, 21:28

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

s citronko

clock-img

04.04.2008, 23:28

clock-img

kew kew

pencil-img

85

Daleč najboljši pa je kis iz Hoferja - tisti ta zelo poceni. Očisti hitro in v nulo. Priporočam, res.

clock-img

07.04.2008, 20:09

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

jaz dam samo solatni kis, pa nič ne vrem, ker  mi pol cela hiša smrdi in mali pizdi kot nor. Samo pustim cca. 1 uro in operem. Gre vse stran, še bolje kot prej ko sem vrela kis...

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

clock-img

13.04.2008, 13:28

clock-img

urška

pencil-img

3136

lahko pa tudi tako: praznega vžgeš za ene 2 minutki. potem ugasneš in takoj zaliješ z mrzlo vodo. baje da ves kamen dol pade. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem