cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čiščenje kotne banje

clock-img

01.12.2008, 13:00

clock-img

keira1977

pencil-img

77

Živjo punce, dejte mi pomagat prosim.

Sem v 24.tednu nosečnosti in me boli križ za umret tako da se sploh ne morem več sklonit, da bi spucala banjo. Imam pa ta veliko kotno masažno banjo kjer je potrebno tudi šobe dobro očistit, pa še naša voda vsebuje dosti kamna zato jo moram non-stop pucat. Joj če bi moj možek mene prej spoznal mu ziher nebi pustila nabavit te ogromne banje, da si pol namakaš rit par krat na leto ker itak ni časa.user posted image

Prosim za nasvet.

clock-img

01.12.2008, 13:53

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Ja, jaz jo pošpricam s čistilom, malo počakam, potem pa nogavice dol, hlače do kolen pa notri in šibaj Micka. user posted image

clock-img

01.12.2008, 13:54

clock-img

Anonimen

Mož naj jo puca.

clock-img

01.12.2008, 14:01

clock-img

keira1977

pencil-img

77

hvala hubi za odgovor sam jst sm to delala do zdaj pa ne morem več...moj mož pa pravi "nehi tok drgnt sej boš še banjo uničla." da bi pa on poprijel to pa ne on ima že okoli bajte dovolj za delat.

clock-img

01.12.2008, 14:04

clock-img

Anonimen

on ima že okoli bajte dovolj za delat.

zima je

kaj pa dela? Iglujeuser posted image

Drgač pa če ne moreš.....pusti. Zarad kamna na šobah ni še noben umrl.
Boš še padla pa si kaj nardila! Kaj je bl pomembno....ti in otrok al čista banja?

Kaj pa z uno gobico na palici od vilede? S tistim ne gre?

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 1.12.2008 14:06:58 >

clock-img

01.12.2008, 15:48

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: keira1977

hvala hubi za odgovor sam jst sm to delala do zdaj pa ne morem več...moj mož pa pravi "nehi tok drgnt sej boš še banjo uničla." da bi pa on poprijel to pa ne on ima že okoli bajte dovolj za delat.

S čim pa pucaš?Jaz uporabljam smac redno in ne rabim nič drgnit.

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

01.12.2008, 15:51

clock-img

Anonimen

aja....drgač pa krom lahko z otroškim oljem čist na rahlo premažeš(al pa olivnim) pa se kamen ne prijemlje.

clock-img

01.12.2008, 22:13

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Mož naj jo puca.

user posted image user posted image user posted image  Nosečnica in otrok sta prva

clock-img

08.12.2008, 09:16

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

aja....drgač pa krom lahko z otroškim oljem čist na rahlo premažeš(al pa olivnim) pa se kamen ne prijemlje.

Aja? Prvič slišim. Bom probala pri naslednjem pucanju.

clock-img

09.12.2008, 10:45

clock-img

mily

pencil-img

876

Kolpa san ima resnično fajn čistilo in ni treba nič drgnat. Pa še uniči ne bane.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

09.12.2008, 11:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mily

Kolpa san ima resnično fajn čistilo in ni treba nič drgnat. Pa še uniči ne bane.

Jest si s tistim čistilom nisem mogla a ma nič pomagat. Imamo kotno masažno kopalno kad s tuš kabino in savno. S tistim sem špricala ko en bumbar pa čakala da se smrad poleže, da sem nato splaknila (kot piše v navodilih). Rezultat - vodni kamen tam kjer je bil, masažne šobe usrane, mislim...

Zdej pa lepo Ajax pa gobica pa v bano pa drgnit. Se ne grem več z uno šprico od Kolpa sana.

clock-img

09.12.2008, 14:00

clock-img

mily

pencil-img

876

A dej a res? Jst sem pa čist navdušena, ker mi ni treba nič drgnat. Imam tuš kabino in jo enkrat na teden našpricam s  tem čistilom in ko sperem, je kot nova! Ne menjam več za kej druga! Pa se mi zdi, da glede na druga čistila sploh ne smrdi tuk fejst.

Prej pri stari tuš kabini sem skos uporabljala Cilit in je tut šlo super dol, ampak mi je plastika spodaj na kabini popokala. baje, ker je premočno čistilo.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

11.12.2008, 09:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem