writing-img

čiščenje likalniika

clock-img

30.01.2006, 13:06

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Kako naj očistim likalno površino na Tefalovem likalniku, ker se mi je tam nabral rjav madež.

clock-img

30.01.2006, 13:12

clock-img

Anonimen

Obstaja neko čistilo v stiku prav za tako čiščenje. Samo ne čistiti kamna od znotraj, jaz sem tako uničila en likalnik.

clock-img

01.02.2006, 22:19

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Kupi čistilo za likalnike.

Če ga ne najdeš, pa poskusi z zobno pasto user posted image .

clock-img

02.02.2006, 09:22

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

Samo ne s kakim čistilom za likalnike, prosim!!!! Tefalov imajo drugačno ploskev. Meni najbolje deluje to, da ga (čisto malo!!) segrejem, potem pa gobico za čiščenje teflona v roke in malo podrgni. Včasih gre dol že samo z navadno bombažno kuhinjsko krpo. Nikar ga pa ne drgni s kakšnim čistilom za likalnike ali z navadno hrapavo gobico, ker boš uničila ploskev.

clock-img

02.02.2006, 11:04

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

a pol  una šminka za likalnike ni ok?user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

02.02.2006, 12:57

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

Če maš tefalov likalnik, ne. Če maš pa onega, ki ma svelo (jekleno, kromirano??) ploskev, pol pa ja. Tefalovi imajo namreč nek poseben premaz, tako nekako kot teflonske ponve, ki naj ga ne bi čistil s hrapavimi stvarmi in čistili. Tako piše tudi v navodilih za uporabo. Je pa res, da tista ploskev že na pogled ČISTO drugače zgleda kot tiste od taobičnih likalnikov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem