cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čiščenje medvedkov.........

clock-img

07.11.2008, 21:35

clock-img

ključek

pencil-img

9047

in sicer iz kolekcije Me to you (ne glejte nick.............user posted image user posted image user posted image ).................resno..............kar nekaj jih imam, pa bi jih rada očistila, ker jih moja 2 mesečna hčerka zelo rada opazuje in ko bo večja se bo verjetno tudi igrala z njimi. jih lahko perem v pralnem stroju??na emblemčku nič ne piše, zato bi prosila za vaše izkušnje.hvala.user posted image

clock-img

07.11.2008, 21:39

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

jaz dam vse pliškote v pralni stroj in sušilec pa so kot novi

no razen tiste s kakšnimi mehanizmi user posted image

iz malega zraste veliko

clock-img

07.11.2008, 21:49

clock-img

*piškotek*

pencil-img

1001

Tudi jaz sem vse pliškote oprala v pralnem stroju - so čisti, kot novi. Med njimi so bili tudi medoti Me to you user posted image  V sušilca jih sicer ravno nisem dala, ampak pomoje bi tudi to šlo.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

clock-img

07.11.2008, 22:01

clock-img

klavdiy4

pencil-img

606

operi jih v pralnem stroju ....jaz sem vse medoje do sedaj, kar sem jih prala,,... sicer pa si me spomnila, da moram oprat user posted image -jevega medoja ME TO YOU, ki ga ima v avtu in se je zaradi sonca prenesla modra barva iz dišeče smrečice nanj.... Toda ta medo je tako majhen, da ga bom morala oprati na roke....user posted image

clock-img

07.11.2008, 22:04

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

lahko jih pereš. ampak raje pozimi, ko se kurijo in so radiatorji ful vroči. drugače se ne presuši dobro in lahko smrdijo po vlagi. tega vonja se potem težko znebiš.

clock-img

07.11.2008, 22:45

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

ampak raje pozimi, ko se kurijo in so radiatorji ful vroči. drugače se ne presuši dobro in lahko smrdijo po vlagi. tega vonja se potem težko znebiš.

se strinjam, jaz sem tako uničila svoje preljube copate user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem