writing-img

čiščenje mikrofibre

clock-img

10.04.2007, 22:50

clock-img

eya

pencil-img

4615

S čim čistite sedežno ali pa stole, ki so oblečeni v mikrofibro? A obstaja kako posebno čistilo?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

10.04.2007, 23:05

clock-img

ona

pencil-img

3685

jaz očistim z vlažno krpo,če je kje kakšen flekec pa prej pošpricam z unim zelenim omino bianco menda!V glavnem je reklama po tv,ko enemu tipu pade ketchap na belo sedežnouser posted image
Upam,da veš kaj mislim!
V glavnem pa celo sedežno enakomerno očistim z vlažno krpouser posted image

clock-img

11.04.2007, 06:59

clock-img

Anonimen

Jaz fleke z gobico glitzi in Prilom zdrgnem. Samo imamo zeleno, ki ni občutljiva, ne vem, če bi se na svetli to kaj poznalo.

clock-img

11.04.2007, 08:50

clock-img

max81

pencil-img

3273

isto kot ona, al pa sam z mokoro cunjo, odvisno od madežauser posted image

clock-img

11.04.2007, 09:29

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz kar posesam z globinskim sesalcem, fleke pa z mokro viledo zbrišem. Parkrat letno naredim generalko z vodnim sesalcem in celo "umijem". 

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

11.04.2007, 10:31

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

Ja, tudi jaz kar z mokro krpo obrišem. Za bolj trdovratne madeže, pa se dobi tudi pena za sedežne garniture, za mikrofibro pa prodajajo specialno čistilo v Rutarju.

clock-img

13.04.2007, 15:47

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz pa vzamem lavor z vodo, pa eno spužvo, pol pa kar pošteno namočim sedežno s to spužvo, pol pa, ko se mi zdi, da je zadosti, pa s čistimi brisačami drgnem gor in dol pa levo in desno. Brisače so full umazane, sedežna pa je čista. Seveda se pol čuti, da je vlažna, ampak se kmalu posuši, do takrat pa jaz dam eno pregrinjalo čez, da lahko sedimo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem