writing-img

čiščenje noska

clock-img

26.12.2005, 21:46

clock-img

Anonimen

Zanima me kako naj mojmu otroku čistim nosek da se ne bi tako jokal in upiral. Uporabljam fiziološko in mu kr fejst našpricam v obe nosnici tako da ga dam ležat in mu morm glavo držat. Drugače res ne gre zraven pa se joka kot srakauser posted image user posted image user posted image   Je fejst prehlajen in mu moram čistit. Kaj je najbolj učinkovito???????

clock-img

26.12.2005, 21:56

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Jaz poznam samo metodo- kar se mora ni težko- ....brez dretja nismo pogruntali še nobeneuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

26.12.2005, 22:10

clock-img

ona

pencil-img

3685

Se strinjam,brez dretja ne gre tudi pri nasuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2005, 22:36

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Tudi pri nas je imela zamašen nosek. Najprej sem ji dala v nos po kapalki fiziološko in pazila, da je potegnila kapljice v nos. Ko se je pa vse malo odmehčajo, sem probala kaj s pumpico ven spravit, nazadnje sem pa kar z vatirano palčko v nosku pobrisala.

Se pa prej pozdravijo, če imaš vlažen zrak. Jaz sem v kuhinji kar vrela vodo, da je bilo čimveč pare po prostoru.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

26.12.2005, 22:37

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Pumpica, pumpica, pumpica. Vedno isto. Predstavljaj si, da imaš ti nos poln fiziološke, pa si ga ne obrišeš. Jaz bi bila zelo tečna, pa še drla bi se. Fiziološka je fajn, kadar so v nosku suhi smrkljci, ne pa ko je tako ali tako teče iz noska.
Pa ni mišljeno osebno, samo vedno isto se sprašuje.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

26.12.2005, 23:25

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Fiziološka in pumpica je najbolje.

Ampak brez dretja nikakor ne gre, pa kr na silo je treba opravit. Pumpice naš niti videti ne sme, se mu čist odpuli. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

27.12.2005, 08:49

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Moja je trenutno edina, ki se ne dere pri čiščenju noska user posted image user posted image ...je pa res,da ji ga čistim od rojstva, čisto vsak dan. Pri 3 mesecih sem začela uporabljati pumpico, prej pa samo fiziološko in vato sem zvila v svalkec in ji očistila nosnice.

S pupico čistim tako, da v pupico nakamap ene 5 kapljic fiziološke in ji stisnem v nosnico in takoj ven potegnem...vse gre ven user posted image user posted image

clock-img

27.12.2005, 11:53

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Nam še ni uspelo, da se ne bi drl. Mislim, da ni metode, pri kateri se otrok ne bi drl, ko mu čiistiš nosek. Žal!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2005, 16:46

clock-img

botra jedrt

pencil-img

16

Tudi naša se dere. Fiziološka, vatka. Pumpice še nismo sprobali, ima kar precejkrat zamašen nosek. Krivec je definitivno suh zrak.
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem