writing-img

čiščenje pekačev

clock-img

25.02.2009, 20:52

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

pekači so totalno umazani od peke in ne vem več s čem bi jih sčistila, ker sploh ne gre nič stran user posted image  obstaja še kaj pametnega za pečice?

clock-img

25.02.2009, 20:56

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

jaz imam tud svinjske pekačeuser posted image

clock-img

25.02.2009, 21:02

clock-img

tailor

pencil-img

229

najboljše kupit nove.user posted image in potem ko pečeš v njih in ko ga spraznite, ga namočite in bo šlo zgobico vse lepo dol.

clock-img

25.02.2009, 23:22

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

nove že...ampak najbolj svinjski so tisti, ki so prišli zraven s pečico..teh pa res ne bi metala stran.

clock-img

26.02.2009, 00:31

clock-img

tame

pencil-img

154

Jaz jih očistim s čistilom za pečico. Najprej malo segrejem pečico (s pekači) nato pošpricam čistilo, pustim malo učinkovati, zdrgnem dol, dam v pomivalni stroj. Pekači kot novi user posted image . Aja, čistilo sem sicel kupila v Italiji, a sem prepričana, da imajo tudi pri nas kakšno tako.

clock-img

26.02.2009, 06:24

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Jaz jih čistim s čistilom za steklokeramično ploščo. Dobim vso umazanijo dol brez problema.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

26.02.2009, 20:18

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

tame, s katerim čistilom? da pogledam ko bom v italiji..

prej bom pa probala še z mister musculom za steklokeramiko user posted image

clock-img

26.02.2009, 22:08

clock-img

tame

pencil-img

154

Tergi forno je čistilo. Podjetje je Sutter. Je taka rdeča pakunga (s šprico-kot čistilo za okna na primer). 

clock-img

06.03.2009, 11:15

clock-img

Kapljicacs

pencil-img

12

Pozdravljeni,

Za čiščenj pečice ni boljšega nasveta, kakor da se čisti sproti....

... ker pa je po kosilu kavča tako mamljiv obstaja trik kako lahko tudi najbolj zasušene madeže spravite dol popolnoma brez drgnjenja.

za to potrebujete čistilo od podjetja Johnson Diversity, ki se imenuje SUMA GRILL. je profesionalno čistilo in zaenkrat ga lahko kupite samo pri Johnson Diversity direktno ali v Mercator C&C. Kmalu bo navolju tudi v spletni trgovini Kapljica.

Postopek čiščenja:

1. pečiso enakomerno naškropino s SUMA GRIL (ker je to kislina - nujno uporabljajte debele zaščitne rokavice; lateks =no go, ker ga razgradi!, zaščito za dihala)
2. nato pečico zapremo, ter jo segrejmo na MAX 30 stopinj)
3. pustimo učinkovati 15-20 minut
4. pečico obrišemo z vlažno krpo - tako da odstranimo čistilo v celoti (v hrani ne bi bilo prijetno)

če bi radi očistili še pekače, jih namestite v pečico, ter ravnajte enako.

Za čiščenje se lahko uporabi tudi parni čistilec.

Na tak način boste lahko uživali/e počitek po kosilu, ter brezhibno čistočo vaše pečice.

če imate kaka vprašanja, pa kar na dan z njimi...

več nasvetov najdete tudi na nasveti-blog.cistilniservis-kalpjica.com

Lp

clock-img

06.03.2009, 13:26

clock-img

Natyy

pencil-img

309

Imam en velik lonec (kot so včasih spuščali mast) Vanj dam vodo in pralni prašek. To  zavrem, V tem lugu občasno skuham "piskre". Prav tako pekače. Mali gredo celi not, veliki pa na pol. Torej eno polovico in nato še drugo. Še vroče zdrgnem in sperem. Preverjeno gre vse dol.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem