writing-img

čiščenje rosfreja

clock-img

30.01.2010, 12:28

clock-img

2srcka

pencil-img

321

Kako oz. s čim čistite kuhinjsko napo iz rosfreja? Jaz kadar očistim se na njej vedno poznajo madeži oz. fleki.

clock-img

30.01.2010, 12:31

clock-img

blaža

pencil-img

8795

mam diplomo iz tega.

Prvo očisti z cifom, obstaja tak srebrn, če ne pa s kirimkoli cif-om in pol lepo obriši vse z mokrim dol, da se ne peni in ne tikaj, pusti, da se samo posuši. In pol vzameš steleks al pa še boljše tisto čistilo za šipe od kaminov in z suho krpo malo pošpricaj tam kjer so madeži in zglancaj.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

30.01.2010, 12:43

clock-img

2srcka

pencil-img

321

hvala.

clock-img

30.01.2010, 12:48

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Z NIČEMER je ne boš mogla očistiti tako lepo kot s KISOM (najboljše alkoholnim). user posted image

clock-img

30.01.2010, 13:21

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Z NIČEMER je ne boš mogla očistiti tako lepo kot s KISOM (najboljše alkoholnim). user posted image

Pa smo spet pri kisu.Mejduš da bom kar vse čistila s tem,grem takoj probat

clock-img

30.01.2010, 13:52

clock-img

urška

pencil-img

3136

no jaz ne čistim s kisom ampak takole: najprej našpricam z razmaščevalcem in napo "zdrgnem" z glitzi gobico. potem vzamem navadno viledo in sperem razmaščevalec dol (jo zmočim in jo dva krat ali trikrat obrišem - krpo pa vmes parkrat splakni). potem vzamem še čistilo za rostfrei in ga razmažem poceli napi. nato pa še to dol sperem. potem do suhega obrišem z papirano brisačo in je kot nova.
pa ne uporabljaj preveč čistil, ker moraš potem ful dolgo dol brisat. aja, pa vedno vse brišem v eno smer in ne delam krožnih gibov s krpo. ampak napa je potem ko nova.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem