writing-img

čiščenje sedežne iz mikrovlaken

clock-img

04.02.2008, 11:10

clock-img

TIIA

pencil-img

45

Pozdravljene!user posted image

Se opravičujem, če se kateri zdi, da moje vprašanje se spada sem, pa bi ga rada vseeno zastavila, saj se mi zdi ta forum zelo praktičen.

Sva v veselem pričakovanju najinega prvorojenca. Pravkar sva se tudi preselila skupaj in sva nabavila sedežno iz mikrovlaken. Je rumene (moje najljubše) barve. Sedaj pa se sprašujem, kako se to čisti- predvsem zaradi otrok...  Kako odstranjujete sproti kakšne fleke?user posted image

Koliko sem prebrala na internetu, se splača na vsake toliko časa sposodit (ker ga nimam) globinski sesalec in jo posesat. Mene pa sedaj zanimajo sprotni fleki, npr. če dojenček malo pobruha in podobno...user posted image (obiski z malimi otroki...)

Za vsak odgovor bom zelo hvaležna.

LEP DAN!!!user posted image

clock-img

04.02.2008, 11:25

clock-img

Anonimen

no jaz imam temno sivo. bruhcev in tega pri nas več ni, je pa kak polit sok, čokolada,...takrat samo vzamem mokro cunjo al pa gobico in pobrišem, pa pol še s suho čez. v glavnem popolnoma neproblematična

clock-img

04.02.2008, 11:29

clock-img

TIIA

pencil-img

45

Najlepša ti hvala!!!user posted image

clock-img

04.02.2008, 12:01

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Jaz imam pa temno modro, pa je bilo mnogo bruhcev, pa je šlo z mokro krpo vse preč. Je čisto lepa, in ni problem s čiščenjem.

clock-img

04.02.2008, 12:32

clock-img

urskas

pencil-img

683

pri nas imamo jagodno rdečo in smo brez problema spravili stran tudi čačkarijo od kulija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem