cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čiščenje steklokeramične plošče

clock-img

29.01.2008, 14:23

clock-img

mimikimi

pencil-img

200

s katerim sredstvom čistite steklokeramične plošče?
Midva imava novo staro en mesec in se po njej že pozna en flek tak srebrn (kot da bi bla plošča malo znucana).user posted image Jaz imam eno sredstvo prav za stek. plošče, ampak morm ful drgnit z gobico da gre dol, predvsem zasušeni madeži.

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

clock-img

29.01.2008, 14:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.01.2008, 15:35

clock-img

Anonimen

Čistim z milnico  z gobico za teflon, obrišem s krpo, suho ali vlažno, kar imam pri roki, če pa ni preveč umazana, pa samo zbrišem s krpo. Ni kot novo, ampak čisto čedno. Lp

clock-img

29.01.2008, 16:36

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Čistim s čistilom za steklokeramične plošče od DM-ja in gobico za teflon. Nikoli ne rabim ne vem kako drgnit pa gre vsa umazanija lepo stran.

clock-img

29.01.2008, 17:06

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

jaz sem pa kupila čistilo v hoferju za steklokeramične plošče in je supeer

clock-img

29.01.2008, 18:06

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Z DM-ovim sredstvom za steklokeramične plošče. Ne rabim drgnit. Uporabljam vsak dan po kosilu, sicer se madeži zasušijo. Lp

clock-img

30.01.2008, 07:53

clock-img

qwasy

pencil-img

234

Mimogrede, kje lahko kupim "strgalo" za steklokeramiko? Kako pa sploh ta reč izgleda?

clock-img

30.01.2008, 08:00

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Strgalo sem jaz vidla povsod tam, kjer prodajajo steklokeramične. Izgleda kot ono strgalo za krompir lupit.
Sicer pa ga še nisem iskala, kak Merkur ga že ima po moje.

clock-img

30.01.2008, 09:42

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz jo čistim s čistilom Mr muscolo. Najprej jo obrišem z mokro krpo, nato namažem s čistilom in zdrgnem s strgalom ter obrišem s papirnato brisačko.
Jaz sem strgalo dobila zraven, imajo jih pa tudi v Merkurju.

clock-img

01.02.2008, 10:16

clock-img

lev76

pencil-img

261

Če mi je kaj skipelo, najprej na suho podrgnem s strgalom,...potem nakapam malo čistila Astonish za steklokeramične plošče in zbrišem s suho papirnato brisačo.Potem je kot nova spetuser posted image .
Mi je celo mama rekla zadnjič, da je moja kuhinja vedno tako lepo čista (seveda,če pa nič ne kuham med tednom v njejuser posted image ).

clock-img

02.02.2008, 08:24

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Jaz jo čistim s čistilom Mr muscolo. Najprej jo obrišem z mokro krpo, nato namažem s čistilom in zdrgnem s strgalom ter obrišem s papirnato brisačko.
Jaz sem strgalo dobila zraven, imajo jih pa tudi v Merkurju.

Isto jaz.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem