writing-img

čiščenje steklokeramične plošče

clock-img

26.02.2008, 08:37

clock-img

bambolina

pencil-img

198

Kako jo čistite?
Imam čist nov štedilnik in že prvič ko sem včerej pekla palačinke se zdej kr poznajo od ponve ene okrogle lise... A je možno da sem poškodovala ploščo? ali gre to s čim zdej stran? zgleda tko čudno in ko podrgneš ni spremembe, lise v obliki obrisa ponve so kot vžrte notri... Kakšen nasvet?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 26.2.2008 13:52:08 >

clock-img

26.02.2008, 08:45

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

ja te lise pridejo od olja. Jaz polijem na ploščo malce Mr. Muscola mi je najboljši, potlej s papirnato brisačo pobrišem ploščo kar ne gre dol s čistilom pa podrgnem z strgalom ki ga dobiš zraven, potem še enkrat pobrišem pap. brisačo in se krasno počisti. Za strgalo boš pa dobila občutek kako in kaj podrgniti, mene je bilo na začetku ful strah da ne bi poškodovala plošče imam jo že 1 leto pa je ko nova.

clock-img

26.02.2008, 09:17

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

ja,jaz sem tudi mislila da sem jo poškodovala in to že prvi danuser posted image
sem kupila v mercatorju njihovo čistilo za steklokeramične plošče  ,očistim s tem in z strgalom.čistilo pride 1 evro in še par centov

clock-img

26.02.2008, 10:04

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Kupi se eno posebno čistilo, pa strgalo in verjemi da se prav lepo počisti. Poskusi.

clock-img

26.02.2008, 10:20

clock-img

bambolina

pencil-img

198

No hvala za nasvete, ste me prav lepo potolažile....user posted image

clock-img

26.02.2008, 14:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.02.2008, 15:49

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Jaz uporabljam DM-ovo čistilo za steklokeramično ploščo. Če je pa kakšna večja umazanija gor, pa najprej s strgalom podrgnem, potem pa še s čistilom spucam.

clock-img

27.02.2008, 08:22

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Jaz pa sem zadnjič v mullerju kupila eno gobico, ki je prav za steklokeramične plošče od vilede in je super, mi je boljše kakor strgalo, lažje se spuca, potem pa samo še z muscalom pobrišem in se sveti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem