writing-img

čigumi

clock-img

13.12.2007, 20:48

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Moja ljuba hči si ga je prlepla na hlače  kako ga spraviti vn.Sem slišala nekaj za skrinjo sam ne gre nič-

clock-img

13.12.2007, 21:01

clock-img

Anonimen

Jaz sem enkrat drgnila na suho po njem toliko časa, da je prišlo do trenja, in da se je začel rolat. Tko sem ga brez težav spravila dol. Sam je pa kar zamudno delo.

clock-img

13.12.2007, 21:11

clock-img

Anonimen

To vprašanje pa ni bilo dolgo nazaj postavljeno.

Jaz sem včasih, kot mula, to spravljala proč z gobico glici, namočeno v res fejst vročo vodo. Se žvečilen kar stopi in ga lahko proč obrišeš.

Tista, ki je spraševala, je potem rekla, da bo to probala, ne vem pa, če ji je uspelo. Nama s sestro je vedno, ko se nama je to zgodilo.

clock-img

13.12.2007, 21:39

clock-img

darja72

pencil-img

614

Kaj pa tiste male dozice čistila od Dr. Beckamma? Mislim, da sem jih videla v Mullerju.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

13.12.2007, 23:33

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Nič novega pri naši veliki "smrkjlici" user posted image . Jaz sem vzela nov žvečilni, ga žvekala, da ni imel več okusa, potem pa sem s tem čigumijem šla nad onega na oblačilu - da se je čigumi z oblačila zalepil na drugega - sem ga tako "pikala" gor.
Ne vem, če sem dobro razložila  - upam, da razumeš.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

13.12.2007, 23:33

clock-img

lex

pencil-img

6532

Poliješ mleko po žvečilnem ig ga ta razgradi. Spomni se kaj dobiš ven, če imaš čigumi v ustih in spiješ kavo z mlekom čez - user posted image
Moj si je letos poleti čez celo rit razmazal čigumi, pa je šlo vse ven, se nikjer ne vidi. Pa so ful smotane hlače, ker majo ful šivov not. Aja pa jaz sem na koncu s cetom polila, da se ne bi poznal kak masten flek od mleka.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

14.12.2007, 08:45

clock-img

Janya

pencil-img

547

Z tekočim venišem pošpricaj, malo počakaj in z nohtom spraskaj dol čigumi, predno daš v stroj pa še enkrat malo veniša na mesto kjer je bil čigumi. Preverjeno user posted image  deluje

clock-img

16.12.2007, 19:55

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Jaz sem ga dala 1x dol iz kavbojk tako, da sem jih dala v skrinjo pol je šel pa čisto enostavno dol.

clock-img

16.12.2007, 20:06

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

lahko tudi z likalnikom, na čigumi daš časopis po njem pa zlikaj naj bi delovalo.
user posted image

clock-img

16.12.2007, 20:29

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Jaz sem ga dala 1x dol iz kavbojk tako, da sem jih dala v skrinjo pol je šel pa čisto enostavno dol.

Jaz sem ga tudi tako odstranila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem