writing-img

čiovo izkušnje

clock-img

15.07.2009, 10:00

clock-img

felicia

pencil-img

2590

No letos bi radi šli mogoče na Čiovo kampirat v kamp Rožac in me zanima kakšen je kamp, pa kakšne so plaže, ker imamo dvoletnika. Ali je dostop v vodo vredu ali se polomiš dokler prideš v vodo?user posted image

Zanimajo me vaše izkušnje. Kaj je dobro in kaj slabo. Sicer smo privrženci mivke ampak drobni kamenčki bi tudi bili ok - načeloma.

clock-img

15.07.2009, 15:26

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Kdaj greste, feliša? Mi zadnji teden julija. Pa prvič bomo tam, tko da nič ne vem...

clock-img

15.07.2009, 16:03

clock-img

felicia

pencil-img

2590

ma v avgustu gremo pa sej nisem čist ziher če bomo šli tja mogoče kar direkt v Omiš. Sej veš jaz pa mivka kot rit pa srajcauser posted image

clock-img

15.07.2009, 17:26

clock-img

Anonimen

Mi smo se hodili kopat na Ciovo, samo ne vem kam user posted image .
Plaza je bil majhen kamen, tudi nekaj sence je, parking in kafic zraven. Vse ok, razen da je morje ograjeno z vrvjo, da ne mores prav dalec plavat. Kampa pa ne poznam.

clock-img

16.07.2009, 07:17

clock-img

Natty5284

pencil-img

163

V kampu so na plaži majhni beli kamenčki in tudi lepo je urejeno za v vodo it za otroke, tako da mislim da ne bi smelo bit problemov. Večina plaž na Čiovu je takšnih...

Lp Natty

clock-img

16.07.2009, 09:18

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Tako kot pravi Natty - plaža je iz majhnih kamenčkov, ki pa so bolj grobi. Ponavadi so plaže na Čiovu umetno nasute, zato kamni niso zlizani od morja.
Kamp Rožac so pa zgleda dobro preuredili. Jaz sem bila tam 3 leta nazaj pa je bil grd in zapuščen, polno Čehov. Zdaj zgleda resnično super. Kako pa je, pa ne vem, ker smo šli samo mimo.

clock-img

16.07.2009, 10:42

clock-img

felicia

pencil-img

2590

ma zdaj sem si že premislila, verjetno se bomo ustavili mogoče v Vodicah ali pa kar direktno v Omiš. Mah ne vem, se bo prepustila trenutku pa bo kakor bo!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem