writing-img

čistilo

clock-img

29.06.2009, 21:14

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Zadnjič-no, kar neki časa nazaj mi je prijateljica prinesla eno čistilo, ki res kao spuca vse. In jaz na to skor pozabim, nakar se ga spomnim, ko sem šla generalno spucat stanovanje. In res. Punce, pa to RES NE MOREŠ VERJET! Čist vse je sčistu. Od umivalnika, do pip, do tenisk, pečice, srebro, pa posodo k sm mela čist zažgano na dnu. Res-nisem mogla verjet. Pa še ful lepo diši.
Klicala sem jo in je rekla, da res čist vse sčisti in da je to čistilo kao biološko predelano in da je sicer dala okol 30€ za njega, ampak se res splača. Ni mi pa povedala kje ga je dobila, zdej se mi pa ne javi, ker je na dopustu.user posted image
Ga bom tut jes vzela drugič, ker je res zakon. Reče se mu BIO7. Bom še drugje povprašala kje se ga dobi ker sem vse trgovine prehodila, pa ga nisem najdla.user posted image A katera od vas ve kje se ga da dobit? Hvala.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

29.06.2009, 21:31

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Mene je nakaj časa nazaj ena ženska non stop po telefonu morila z enim bio čistilom, mislim da je bila tud cena tam tam, ker se mi je zdel ful predrag. Žal pa ni povedala iz kere firme kliče.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

29.06.2009, 21:33

clock-img

lukec

pencil-img

2260

A je to to? http://www.forfamily.si/vse-bo-isto

< Sporočilo je popravil lukec -- 29.6.2009 21:34:10 >

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

29.06.2009, 21:35

clock-img

Anonimen

vse to dosežeš s kisom, pa sodo...al pa citronko. pa je 100 posto bio, ni skrbi zarad otrok, kolk dobr spereš površine,user posted image da diši pa pol eterično olje v izparilnik nakapljašuser posted image

clock-img

29.06.2009, 21:54

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

vse to dosežeš s kisom, pa sodo...al pa citronko. pa je 100 posto bio, ni skrbi zarad otrok, kolk dobr spereš površine,user posted image da diši pa pol eterično olje v izparilnik nakapljašuser posted image

Se podpišem - sem kupovala vse sorte čistil, potem sem pa ugotovila, da beli alkoholni kis že sam čisti boljše kot recimo razni cilit bangi ipd., po potrebi pa uporabiš zraven še sodo in je, kot pravi ulla80, povsem bio, učinkovito in POCENI - liter kisa imam že celo večnost. Vonj po kisu se pa kar hitro razgubi.

30 eur za eno čistilo je pa res absolutno preveč.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 29.6.2009 21:55:44 >

clock-img

29.06.2009, 22:20

clock-img

čipka

pencil-img

1652

IZVIRNO SPOROČILO: lukec

A je to to? http://www.forfamily.si/vse-bo-isto

Jaaaa..to je ta, hvala. Bom takoj naročila še enga.user posted image   ulla, sem probala s kisom, pa ni šlo dol tist od zažgane posode, pa usnja tut ne.user posted image Zato mi je ta čistiu tok zakon. 30€? hm...ja, je velik, sam glede na to kere piz.darije brezveze kupujem, bom že napraskala tistih 30 za čistil, ker mi je res fajn, no.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

29.06.2009, 22:25

clock-img

Anonimen

ulla, sem probala s kisom, pa ni šlo dol tist od zažgane posode,

to namočiš čez noč, kis al pa  citronka, pol pa sodo na gobico, mal zdrgneš in jeuser posted image jst sam še cet za posodo uporabljam, pa nobenih drugih čistiluser posted image še za cet iščem alternativo, sam kaj ko mam un glup filing, da se more penit, da se lohk posoda pomijeuser posted image

30€ pa ne dam za čistilo...ma u lajfu ne, ni šans....že zato k mi je svinjsko...ma iz inatauser posted image k banda tolk propagirajo to bio in eko, cene pa da te ubije....k bi glih to moglo bit vsem dostopno, glede na to v kakem dreku živimouser posted image

no, jesih je zakonuser posted image

clock-img

02.07.2009, 22:23

clock-img

Anonimen

no, jesih je zakonuser posted image

Ti si zakon user posted image user posted image .
Sem nabavila tri pakunge sode...a bo dovolj za neki casa?

clock-img

02.07.2009, 22:25

clock-img

Anonimen

a une tavlkeuser posted image dej še kej drujga počni v lajfu, ne sam pucatuser posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 22:27

clock-img

Anonimen

a une tavlkeuser posted image dej še kej drujga počni v lajfu, ne sam pucatuser posted image user posted image

Po moje da so tamale.

Po celi trgovini sem jih iskala pol sem pa kr troje vzela user posted image user posted image .

clock-img

03.07.2009, 07:45

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Mič, sodo kupi v evrospinu, ne vem, če je pol kile več kot 1€. Tole čistilo se meni zdi malo za lese privlečeno, ker vidim, da ima zraven gobico. Te kupiš v mulerju tri kose nekaj čez evro in delajo čudeže. Reče se jim nano gobice in niso za vsako površino.

clock-img

03.07.2009, 07:47

clock-img

Anonimen

Po moje da so tamale.

Po celi trgovini sem jih iskala pol sem pa kr troje vzela

aja, no pol pa dobruser posted image

clock-img

03.07.2009, 07:57

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Meni s tudi zdi preveč tolko denarja za eno čistilo.

Glede inoxa, itak obstajajo kreme, ki enako učinkujejo, če ne pa tudi z navadnim CIF-om lih tako dobro ščistiš, pa še proti vodnemu kamnu je.

Glede tenisk, pa gre itak že vsaka umazanija z navadnim milom in vodo, al pa z cetom, dol.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem