writing-img

črpalka in vodni kamen

clock-img

21.01.2008, 11:51

clock-img

rose

pencil-img

276

Prosim nujno za nasvet.
Pri nas imamo ful trdo vodo. Jaz sem prsno črpalko prekuhavala, vendar je potem še v slabšem stanju. To je tok kamna gor, k da bi v peskovnik padla. Res, se ne hecam!!! Prosim, če mi lahko svetujete kaj naj naredim??

clock-img

21.01.2008, 12:00

clock-img

kmarija

pencil-img

304

Steriliziraj jo s tekočino za sterilizacijo (v lekarni Chiccotova tekočina)
Pri nas imamo tud vse belo po prekuhavanju, pa s to razliko, da jaz vodo pred prekuhavanjem še filtriram  user posted image
Tko da jaz enkrat prekuhavam, enkrat tekočino  user posted image  (drugač jo pa sam pod fejst vročo vodo pomijem)

clock-img

21.01.2008, 12:27

clock-img

rose

pencil-img

276

hvala. bom šla v lekarno.
drgač pa mogoče res ni tok nujno da prav prekuham. vsaj za takrat, ko si malo iztisnem za rižolino ipd. konc koncev žličke nisem nikoli prekuhavala.

clock-img

21.01.2008, 12:56

clock-img

lex

pencil-img

6532

jaz sem jo pomivala kar v pomivalnem, ker je bila od kamna grozna, ali pa v ful vroči vodi s cetom, pa sta oba preživela - tist kamen je meni obupen

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

21.01.2008, 13:06

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

V vodo za prekuhavanje dam malo kisa in ni nic vodnega kamna vec. Se vse sveti user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

21.01.2008, 14:20

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Predlagam, ti da nehaš pretiravati in jo toliko prekuhavati. Otroku ne bo ničesar, če jo boš samo umila. Jaz sem jo prala  v pomivalnem stroju ali kar z detergentom za pomivanje posode pa sta oba preživela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem