writing-img

črtica manj vidna

clock-img

10.07.2006, 20:05

clock-img

sabi

pencil-img

295

Ojla!!
za vas imam vprašanje in sicer, zanima me vaše mnenje.
danes sem naredila štiri različne teste nosečnosti(pretiravam vem), ampak vsi testi-druga črtica je bila pri vseh malo opazna,ne veliko,ampak na oko dokaj vidna.Zanima me kaj to lahko pomeni-da imam premalo hormona?
in še nekaj,če predolgo časa držiš test v urinu,ali je mogoče da zaradi tega test ne kaže pravilno?
prosim vam za odgovore in zelo vam bom hvaležna.
lepo se mejte in vsem želim velikouser posted image .
lep pozdrav

clock-img

10.07.2006, 20:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.07.2006, 20:38

clock-img

Anonimen

Sabi, čestitke!!! user posted image

Za lažjo vest ponovi test še kakšen teden in boš videla, da bo takrat črtica že zelooo vidna.

ajdy, sem prebrala pri marčicah, da ti nič lepega ne kaže...user posted image A za vsakimi solzicami posije sonček, tudi za tvojimi bo.

Lp, jjasna

clock-img

10.07.2006, 20:52

clock-img

sabi

pencil-img

295

jjasna,kaj pa je narobe z ajdy?
hvala ti za odgovor na moje vprašanje,zdej bom lažje dočakala teden dni,da ponovim test.nekaj me pa še zanima,a je možno da mi je zaradi tega slabo zjutraj al so to samo živci?

clock-img

10.07.2006, 21:02

clock-img

Anonimen

ajdy je ugledala dve črtici, pa se nekako ni izšlo...žal...

Glede slabosti pa; enim je slabo še predno opravijo test, enim se slabost pojavi šele nekje 6-7 tednu, enim srečkam pa nikoli. Enim je sicer samo slabo, druge pa veselo objemavajo školjko.

Lp, jjasna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem