writing-img

čuden občutek..brcike??

clock-img

06.06.2006, 14:33

clock-img

Anonimen

Ma sj vem da je blo že 1001 tem na to temo..ampak včerj sm sedela na sedežni pa sm občutla take fajne premike  al pa kokr ene balončke v trebuhu..je ful nor filing...vrejtno so prve brcike ali pa kej druzga....no to sm se  mogla izpovdat...user posted image
lp

clock-img

06.06.2006, 14:54

clock-img

altati

pencil-img

5724

Verjetno so.......user posted image kako dolgo pa si noseča? če si vsaj 16 tednov, bo to najbrž to......

clock-img

06.06.2006, 15:02

clock-img

Anonimen

ja 16 t in 4 dni

clock-img

06.06.2006, 15:15

clock-img

Anonimen

evo spet kot bi nekaj gomazelo...ful noro....user posted image

clock-img

06.06.2006, 17:42

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

ja to bo touser posted image  
Uživaj v nosečnosti user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

06.06.2006, 20:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.06.2006, 08:14

clock-img

A_A

pencil-img

310

Tudi jaz sem user posted image  začutila že v 16. tednu (čeprav pravijo, da tiste ki smo noseče prvič, naj bi brcike začutle šele v 20. tednu). Bilo je tako, kot bi mi ena glista lezla po trebuhu sem ter tja in čisto rahlo me je tu pa tam požgečkalo. To sem čutila le, če sem bila pri miru. Sedaj sem v 21. tednu pa so brce že kr močne in konkretne. Teh pa res ne moreš zgrešit.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

clock-img

07.06.2006, 09:44

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ja to je to, super ne user posted image user posted image jaz pa to kar pogrešam in brcike bodo vedno močnejše do pravih urnk brc user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

07.06.2006, 10:03

clock-img

taya76

pencil-img

44

Ola:)
Tudi jst sm v 18. tednu pa sm tri dni nazaj tudi zacutla nekaj tazga..Namrec ze prej sm mela take rahle metuljcke,ampak tisti dan je blo pa kr orng. Ful fajn obcutek.Mejte se..

clock-img

07.06.2006, 14:13

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

To je to. Tako se je meni zgodilo lani in sicer sem zaspala zraven Bar-a na sedežni in naenkrat se mi zgodi podobno tvojemu opisu.....skočla sem v luft v trenutku in v pol spancu user posted image  in potem se je to ponovilo čez par dni. Takrat sem bila v 17 tednu in,ko me ginek.vprašal, kdaj sem začutila prvo premikanje mi ni verjel, sestra pa je zaglumla, da je to nemogoče user posted image , da tiste,ki so prvič noseče začutijo šele tam po 20t. ....očitno to ne drži.

Čim lepšo nosečnost user posted image !

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem