writing-img

čuden občutek

clock-img

25.08.2006, 14:55

clock-img

Anonimen

Čao, mene pa zanima ali se je že kdo znašel v takih čudnih občutkih kot jih imam jaz včasih. In sicer opazujem svoje starše, svojega fanta in pomislim pri sebi kdo so ti ljudje, kako smo povezani...počutim se odtujeno...pa čeprav je med nami veliko ljubezni...ne vem kako naj drugače opišem to čudo

clock-img

25.08.2006, 14:58

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...počutim se odtujeno...pa čeprav je med nami veliko ljubezni...

Kako se lahko počutiš odtujeno, če je med vami toliko ljubezni? Ne razumem.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

25.08.2006, 15:01

clock-img

Anonimen

Zara, ne vem če lahko to tako poimenujem-odtujenost. Včasih jih dobesedno opazujem s takim čudnim občutkom, glede tega kdo smo, kako smo povezani, ne glede ljubezni ipd. ampak drugače v koreninah

clock-img

25.08.2006, 15:07

clock-img

Dragica

pencil-img

49

Ne sekiraj se nisi edina. Tudi jez sem se že kdaj zalotila ko sem razmišljala tako kot ti. Nič posebnega.

clock-img

25.08.2006, 21:49

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Zanimivo. Ko bom o tem razmislila, bom celo odgovorila. Ampak res. Ste se kdaj vprašali, kaj nas ljudi povezuje? Dobro, ljubezen ... ampak ....

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

26.08.2006, 07:14

clock-img

nina6

pencil-img

97

Mah, včasih je tudi meni vse skupaj čudno.
Potem se zgodi, da srečaš skoraj tujca in naenkrat oba začutita, da si lahko zaupata.In mi postane všeč...Eh, preveč je za filozofirat

clock-img

26.08.2006, 16:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.08.2006, 07:17

clock-img

Anonimen

Nalin hvala za spodbudne besede. Povej, ali ta pogled sprejemaš čisto kul ali te navdaja kdaj s strahom? Jz kr razmišljam, da to ni prav, da me nese v taka globoka razmišljanja, da to ni nekaj vredu.

Verjamem, da si kaj ugotovila. Verjetno zanimivosti, jz sem pa taka prpa, da bi me pomoje bilo samo strah, da bi potem preveč razmišljala o tem. Vem, da smo z vzrokom skupaj, tu v tem življenju...pa še milijon takih skritih stvari...pa jih ne bi rada vedela, ne bi rada razmišljala drugače, kot to da sta starša, ki sta mi dala življenje in to je moj partner v dobrem in slabem. Brez tiste "filozofije".

clock-img

28.08.2006, 14:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem