writing-img

čudna pot do orgazma

clock-img

10.11.2008, 14:01

clock-img

Anonimen

Bom težko razložila ampak upam, da boste razumeli pot do orgazma. S prstom ni šans, lahko sama ali partner draži ali liže ali dela karkoli, ni orgazma. Samo, ko se naslonim ob trd predmet, rob mize primer in se drgnem bolj močno, kar me ne boli, pridem do orgazma zelo hitro. Kar je pa meni sicer funkcionalna pot ampak čudna in nepraktična, ker med seksom tega ne bi počela pred fantom. Zanima me v bistvu, če ima katera podobne težave? Hvala.

clock-img

10.11.2008, 14:03

clock-img

higuys

pencil-img

1160

veš kaj mi je padlo najprej na pamet..., da upam, da nimate okrogli miz doma. user posted image

ne, nimam tega problema

clock-img

10.11.2008, 14:16

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Sta že probala z vibratorjem? Ali pa si nabavita kake pripomočke v erotik šopih. Mogoče bič - roč je trd in si medtem ko ga šeškaš mal sama pomagaš??????

Ampak kakega praktičenga nasveta pa ne morem dat ker sama nimam tega problema.

lp, mojca

clock-img

10.11.2008, 14:21

clock-img

devo

pencil-img

258

Z decom se pogovor. Da bo razumel.

clock-img

10.11.2008, 15:24

clock-img

Anonimen

Torej ti pride samo če se drgneš ob trd predmet(del telesa?)
V čem je problem....drgni se ob fanta.....prej pa poskrbi da bo trduser posted image

clock-img

10.11.2008, 18:30

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

predigra, predigra.....predigra...!!!

verjetno nisi zadosti razrajcana....pa še v glavi je lahko problem - ne veš se zadosti sprostiti. Nehaj misliti na orgazem med sexom....pa bo

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

10.11.2008, 18:44

clock-img

malabela

pencil-img

38

koliko časa sta pa skupaj s fantom? mislim če si zares čisto sproščena pred njim, da mu lahko nekako razložiš, da poskusita s kakšnimi pripomočki. Ker verjetno sta že marsikaj sprobala in je fantu že čudno,..

clock-img

10.11.2008, 19:04

clock-img

mucamaca2

pencil-img

33

ni toliko čudna, je pa expres pot do orgazma. Ti rabiš samo, da te nekako enako ritmično pritiska na klitoris s svojo sramno kostjo, pa bo tud expres. Primeš ga močno za ledja, daješ navodila npr. bolj levo, desno, gor, dol, pa bo

clock-img

11.11.2008, 00:18

clock-img

tweed

pencil-img

577

bukve o tantra duhovosti in seksu so dobra zadeva...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem