writing-img

ŞPARKY PLENIČKE

clock-img

14.08.2006, 21:00

clock-img

danaja1

pencil-img

140

Pozdravljene!

Zanima me, če ima katera izkušnje s temi pleničkami, kakšne so? Sedaj so ravno c akciji pa me zanima če so za kaj?

clock-img

14.08.2006, 21:06

clock-img

noe

pencil-img

982

Mislim,da so šele prišle ven, saj jaz jih prej nisem zasledila.Cena je  kar ugodna,sam če  kaj veljajo.Upam,da katera čimprej pove.

clock-img

15.08.2006, 21:00

clock-img

Valentina76

pencil-img

134

clock-img

16.08.2006, 13:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.08.2006, 10:53

clock-img

sonchica

pencil-img

423

mi smo jih kupli am jih nismo mogli uporablat ker so tak za nič....res !sploh niso kvalitetne ....

clock-img

18.08.2006, 00:18

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Mi smo jih danes tudi kupili in že sprobali, pa tudi nisem zadovoljna. Ko se je zbudil popoldan, je bil moker. Spal pa je cca. 2,5 uri. tako da te porabim, pa nazaj na zelene Huggies. Aja, se pa strinjam z mami darka, da je ob strani vse preveč plastično, pa taki široki robovi. Ne vem, prav hecne so.

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

clock-img

18.08.2006, 22:50

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

Res so malce trde, ko odpreš zavitek ampak, ko jih dobor raztegneš in malce pregneteš s prsti se zmehčajo. So večje od pampers 5 in libero (12-25). Po velikosti so velike kot lumpijeve 12-25 kg.  

Po mojem mnenju so slabše, manj so elastične in mehke od pampersk in lumpijevi pleničk.

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

clock-img

19.08.2006, 07:59

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

tud mi smo jih probal - nam niso nič premočile, tko da kar se tega tiče je OK, so pa res na otip malce trše.

Tako da to porabimo, potem pa grem nazaj na BabyLove iz DM-ja ali pa na Libero - z obema artikloma sem zadovoljna....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

19.08.2006, 12:58

clock-img

Galja

pencil-img

26

Jaz jih kar ne upam probat, ker smo probali že Baby love, lumpi, mullerjeve in z nobenimi nismo bili zadovoljni. Mullerjeve in lumpi so tako debele kor mokra pamperska-groza! Libero smo tudi probali in se mi zdijo dobre kot pampers, pa še cenovno so bolj ugodne: pri kosu je razlika kar 12 SIT.

clock-img

19.08.2006, 13:04

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

no jaz sem jih sprobala. tako za foro. pa nisem zadovoljna. user posted image paket bom sicer porabla do kraja, vseen bom ostala pri pamperskah, niso tako papirnate, pa tud ne spustijo in še bolj udobne so za tamalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem