writing-img

ŠAMPON IN TUŠIRANJE

clock-img

05.04.2006, 07:58

clock-img

p&b

pencil-img

747

Zanima me kakšen šampon uporabljate za lase in kaj za telo,za približno 16 mesečne otroke.
Ali se da dobiti oboje v enem?
Hvala in LP !

clock-img

05.04.2006, 08:36

clock-img

san

pencil-img

4176

jaz imam ponavadi od bubchna (trenutno tistega s sivko) za tuširanje in ravno tako njihov šampon, za starejšo imama pa za lase trenutno od schaume šampon z balzamom, da jo lahko razčešem.
sem pa imela pri obeh do enega leta šampon in gel za tuširanje v enem, pa ne vem točno ali je bilo od nivee ali od bubchna, ali pa katera druga znamka. malo poglej po policah v dm-ju ali šparu, pa boš našla.
lp s

clock-img

05.04.2006, 08:45

clock-img

m jana

pencil-img

154

Ponavadi pazim na to da je gel za tusiranje in sampon v enem! Nivea!

clock-img

05.04.2006, 10:52

clock-img

Anol

pencil-img

299

Mi uporabljamo šampon od Bubchena s kamilico, za telo pa še vedno milo v kosu prav tako od Bubchena.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

05.04.2006, 11:21

clock-img

Anonimen

Jaz ima pa Tiborja šampon Penaten, ker se naredi fino gospa pena in ne teče na oči. Za po telesu pa kakor kdaj. Gledam predvsem na to, da je plastenka s pumpico na vrhu, ker mi je bolj praktično. Mislim, da imam trenutno tudi od Penatena. Čeprav je od DM pol cenejši, to je res. Pa je čisto v redu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem