writing-img

ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA

clock-img

10.10.2006, 22:20

clock-img

tinkara

pencil-img

11

Moj sinko je star 9 mesecev in se ponoči, ko se zbuja še dojiva - crkljava. Ker pričakujemo še enega otročka, mi je ginekologinja dojenje prepovedala. Rok imam maja. Ali ima še katera podobno situacijo?

clock-img

10.10.2006, 22:22

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Iz kakšnih razlogov ti je prepovedala dojenje??
DOJIŠ LAHKO,nosečnsot nima veze s tem
pa daj najdi si eno ustrezno G ki ne bo klobasala v tri dni

clock-img

10.10.2006, 22:27

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Dojenja nikakor ne rabis prekiniti!!! Ce ne verjames, ti lahko poiscem odgovor dr.Pusenjaka. Mislim, da je tvoja ginekologinja iz "stare sole". Vcasih so namrec trdili, da dojenje sprozi splav, kar pa absolutno ne drzi.

Gospa sem.

clock-img

10.10.2006, 22:28

clock-img

total

pencil-img

4453

Mislim,da lahko dojiš,sam pazi da te preveč ne izčrpa in da boš imela prehrano zadoščeno,sicer pa vsak je drugačnega mnenja.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

10.10.2006, 22:28

clock-img

tinkara

pencil-img

11

Rekla je, da je treba v enem tednu prenehati z dojenjem. Zaradi izčrpanosti telesa še od prve nosečnosti, pa dojenje je napor za telo, pa sedaj še ta nosečnost tudi napor kao. Mali se pa zbuja ponoč, pa hoče vlečt :) Sej bi nehala tja do januarja enkrat ko bo star 1 leto, ampak v enem tednu?!

clock-img

10.10.2006, 22:29

clock-img

Anonimen

Ja, pa itak se samo pocrkljata ponoči. Ni panike.

Srečno!

clock-img

10.10.2006, 22:30

clock-img

total

pencil-img

4453

Nehaj postopoma,da ne bo šok,pa zrihtaj mu flaško za ponoč pa mu ponudi.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

10.10.2006, 22:33

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Ni potrebe po prenehanju dojenja 100 %

clock-img

10.10.2006, 23:00

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Se mi zdi mnenje tvoje G res še iz stare šole.
Sama sem še dojila, ko sem že 2. bila noseča. Sem 4 mesece "vzdrževala" oba. user posted image  (en me je "nažiral" od znotraj, drug pa od zunaj user posted image ). Potem pa je šla v bolnico - stara 11 mesecev in se sede sploh nisva znale dojit, druge možnosti pa nisem imela in je nisem dojila. Ko pa je prišla domov, pa ni hotela več vlečt, pa še mleko mi je usahnilo. user posted image user posted image

Sama praviš, da se dojita le še ponoči - potem pa sploh ni panike, saj se bolj crklja, kot pa je. Komot lahko G rečeš, da ne dojiš več, otročku pa pustiš, da uživa. Boš videla, kako vama bo uspelo z odstavitvijo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

11.10.2006, 06:40

clock-img

srki

pencil-img

9222

Če se dojite samo ponoči, pa res ni panike. Seveda pa ga moraš odvajati postopoma, ne kar naenkrat, poskušaj ga zamotit s flaško mleka, če še želi jesti ponoči.

clock-img

11.10.2006, 08:15

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Moj je bil star 9 mesecev, ko sem še enkrat zanosila. Takrat sva se dojila še zjutraj in zvečer in tako nadaljevala do njegovega 1 leta, ko sem bila 3 mesece noseča. Takrat pa se je kar sam odstavil.
Zato nisem imela nobenih težav v nosečnosti. In drugi sin je zdaj štiri mesece star, zdrav, velik korenjak, ki veselo naprej papca pri mamici..

clock-img

11.10.2006, 09:32

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Jaz imam sicer samo enega user posted image , vandar pa je kolegica prvega dojila skozi vso user posted image (otroka sta narazen leto in pol) in potem še nekaj mesecev kar oba. Pa ji ni čisto nič škodilo, ne njej, ne user posted image .

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

11.10.2006, 09:41

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem dojila 23 mesecev, vmes sem zanosila, torej sem bila v 6.mesecu nosečnosti, ko sem nehala dojiti. Zato, ker se je sam odstavil. Sicer sem se počutila čisto v redu, dojenje me ni nikoli izčrpavalo, tako da sem kar nadaljevala z dojenjem.
Poglej še malo nazaj na stare teme, smo že večkrat o tem govorile. Pušenjak celo omenja dojenje v tandemu. Srečno.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

11.10.2006, 14:28

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Tudi jaz še dojim, sem v 17. tednu, hčerka pa je stara 2 leti. Počutim se dobro, vsi izvidi so ok, sicer pa nameravam enkrat do poroda vseeno nehati. Če ne bo šlo na kolikor toliko lep način (nekaj smo že poskušali), pa se bom za vsak slučaj podrobno pozanimala o tandemskem dojenju, menda to sploh ni problem, če se pravilno prehranjuješ.
Lp, Pikca

clock-img

12.10.2006, 07:52

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Tudi meni je G na urgenci rekla da naj neham,kaj se pa grem,da je hčerka že prevelika(takrat 13 m).No nisem je poslušala in dojila še dobre tri mesece.saj bi še malo dojila,ampak so me tok bradavice bolele,da nisem več mogla.

clock-img

12.10.2006, 08:17

clock-img

tinkara

pencil-img

11

Punce, najlepša hvala za odgovore. Počas bova že prenehala - sam celo noč more prespat user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem