writing-img

ŠPIKANJE V JAČNIKIH?

clock-img

01.12.2007, 20:26

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima kaj pomeni špkanje v jačnikih med ovulacijo?Kaj to pomeni da se je začela ali končala ovulacija ali kaj je to?Namreč delamo nauser posted image  in me zanima,če ima katera podobno izkušnjo.

clock-img

01.12.2007, 20:31

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ce cutis spikanje med ovulacijo, pomeni, da cutis ko poci folikel... to je zacetna faza ovulacije in takrat mirne duse zacneta z akcijo... ker jajcece naj bi baje prezivelo do 6 ur...

clock-img

01.12.2007, 20:49

clock-img

Anonimen

Glede na to,da je moj partner zadnje čase dokaj služeno odsoten in sva nazadjeuser posted image v ponedeljek in sem imela veliko prozorne sluzi(KAR NAJ BI POMENILO ,DA SI KAO ZELO PLODEN) ali imam kaj možnosti da postanemuser posted image .Koliko časa pa spermiji ostanejo v telesu?

clock-img

02.12.2007, 00:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Koliko časa pa spermiji ostanejo v telesu?

Naceloma do 3 dni. Je pa vse odvisno od kislosti noznice, kvaliteto spermijev..

Ne vem ce je mozno. Mozno je vedno, ne glede na ne vem kaksno situacijo...

clock-img

02.12.2007, 00:54

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Aja pa se to: ko ti zaznas sluz ze na hlackah, je mogoce ze mal prepozno.. Vidva bi mogla sexat ze prej.. Najboljse ze kaksen dan pred tem. :)

clock-img

02.12.2007, 12:00

clock-img

trchy

pencil-img

66

mene je tud ful špikalo v jajčnikih, pa je G rekel, da to  ni nič tacga in da je to zarad ovulacije, pa mi je potem čez caa 2 tedna test pokazal + user posted image

clock-img

02.12.2007, 17:56

clock-img

Anonimen

Mojo znanko je špikalo v jajčnikih in sta z user posted image   user posted image , sedaj pa je user posted image že 4 mesece.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem