cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Šampon za lažje razčesavanje

clock-img

30.07.2008, 22:51

clock-img

Anonimen

Zanima me, če imate morda izkušnje s kakšnim otroškim šamponom za lažje razčesavanje. Ker našo user posted image  kar težko razčešem zadaj, sploh ker ima kodrčke.
Ali pa obstaja kak otroški balzam za lase? user posted image

Hvala, lp

clock-img

30.07.2008, 23:04

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Bübchen ima Shampoo 2 in 1 (z balzamom), je pa taka roza flaška s slikico Princeske Rosalee user posted image

clock-img

30.07.2008, 23:05

clock-img

Anonimen

Pa pomaga kaj?

clock-img

30.07.2008, 23:06

clock-img

Taši*

pencil-img

173

Jaz imam za tamalo od Johnson's baby, tak roza šampon je, piše, da je za lažje razčesavanje in res pomaga.

clock-img

30.07.2008, 23:20

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem našemu tavečjemu nekaj časa lase špricala z balzamom v spreju (kar s tistim za odrasle, ki ostane na laseh). Je fajn pomagalo. Bi mu dala tekoči balzam, pa je pranje las taka muka, da mi ni bilo do tega, da mu potem še enkrat izpiram lase in poslušam dretje...

clock-img

31.07.2008, 09:00

clock-img

Janya

pencil-img

547

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Bübchen ima Shampoo 2 in 1 (z balzamom), je pa taka roza flaška s slikico Princeske Rosalee user posted image

Preverjeno lažje razčesavanje user posted image

clock-img

31.07.2008, 09:14

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Tudi mi ga uporabljamo.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

31.07.2008, 12:44

clock-img

mml

pencil-img

4156

Pri Mancinih kodrčkih ne pomaga ravno dosti...malo pa...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

31.07.2008, 12:55

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

JAz pa imam sprej za lažje razčesavanje od šaume. Je posebej za te vozličke in je full fajn.
jaz ji ga našprejem skoraj pa vsakem spanju, ker je zadaj slama.

lp

clock-img

31.07.2008, 12:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: doroteja23

JAz pa imam sprej za lažje razčesavanje od šaume. Je posebej za te vozličke in je full fajn.
jaz ji ga našprejem skoraj pa vsakem spanju, ker je zadaj slama.

lp

A res? Bom pogledala v DM.

Hvala vsem. user posted image

clock-img

31.07.2008, 13:05

clock-img

mily

pencil-img

876

Maš to tut od Schwarzkopfa. sicer ni posebi za otroke, sam jst Niki tut pošpricam, če že ne gre drugače. ponavad ko smo na morju al pa na bazenu, ker je cela skuštrana.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

31.07.2008, 13:54

clock-img

rikica

pencil-img

294

Jaz sem kupla moji mali v mulerju prav za otroke spray za lažje razčesavanje.Ko ji operem lase ji z tem pošpricam in se super da razčesat.Je pa od mulerja tak da je tudi cenovno ok

clock-img

31.07.2008, 14:15

clock-img

simin

pencil-img

166

tudi jaz sem moji dami kupila ta sprej v Mullerju, ker ima dolge kodraste lase in zdaj se že sama pospreja in razčeše, tako ji je všeč!user posted image
je pa v taki temno roza embalaži.

< Sporočilo je popravil simin -- 31.7.2008 14:17:14 >

clock-img

31.07.2008, 19:47

clock-img

Anonimen

Danes sem v DM dobila samo Johnsons šampon, bomo sprobali, ko gremo pa v Mullerja, bom pa še ta spray kupila. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem