writing-img

Še en mesec in spet nič

clock-img

27.02.2006, 08:03

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image
JA, spet je mimo en mesec in spet sem je pojavila tista presnetauser posted image !!!!!!!!!!!
Tako jezna, razočarana, žalostna,...... sem! In kot za nalašč me vsak mesec M veliko bolj matra in zvija! Kot da mi že ni dovolj hudo!

Imam pa eno vprašanje za vas! Ali mislite, da je lahko problem v tem, ker vsak dan telovadim nekje do 1 ure in naredim kar precej trebušnjakov! Sestra mi je rekla, da to ni prav in da jih ne smem delat in da ni čudno, da ne zanosim!
Ali mi predlagate, naj jo poslušam in nekaj časa ne delam trebušnjakov?

clock-img

27.02.2006, 08:13

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ne trebušnjaki in telovadba nimajo nič pri zanositvi...saj bo,boš videla slej ko prej bo tudi tebe razveselil+ in user posted image !

clock-img

27.02.2006, 08:15

clock-img

Anonimen

Hm, mogoče bi morala povedati da naredim okoli 500 trebušnjakov dnevno  + abking pro! Ali je to preveč?

clock-img

27.02.2006, 09:09

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Trebušnjaki nimajo veze z (ne)zanositvijo - kvečjemu ti bodo kasneje pomagali - saj bo tkivo (mišice) bolje prenašalo raztezanje...jih pa (ko boš končno user posted image ) seveda omeji (oz. delaj tako, kot jih priporočajo za nosečnice)...SREČNO!

clock-img

27.02.2006, 14:32

clock-img

Anonimen

Res sem si oddahnila,ker me je res zaskrbelo, če je lhako to možno, saj me je sestra res "spucala skup", kaj si mislim, če sem čisto nora in da si bom vse uničla na tak način!
Mogoče res pretiravam s številom sklecov, ampak tudi jaz mislim, da si s tem samo mišice še bolj utrdiš!

Ali naj jemljem tablete Tifol, ali je kaj več možnosti, da bi zanosila?

clock-img

27.02.2006, 15:58

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Ojla, jaz tudi mislim, da ne vplivajo na zanositev, vendar pa je imela kolegica, ki je imela mal preveč "natranirane" trebušne mišice v nosečnosti hude težave - je ležala tudi v bolnišnici, ker se ji mišice niso raztezale, pa bi se zaradi večanja trebuha seveda morala.

pozdravček

clock-img

27.02.2006, 16:38

clock-img

Grizo

pencil-img

263

Hoj, anonimna.
Tifol ne vpiva na plodnost. Vsebuje večinoma folno kislino (od tod ime), ki spada med vitamine skupine B. Je nujno potrebna za razvoj zarodka in je lahko problematično, ce je nimas dovolj. Zato priporocajo, da jo zacnes jemati ze ko nacrtujes user posted image , da je ne bi potem zmanjkalo zate ali zanj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem