cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Še ena novinka

clock-img

20.12.2006, 07:45

clock-img

country

pencil-img

266

Pozdravljene!

Sem 23 letna novinka v nosečnosti. Trenutno sem v osmem tednu in imam dva ultrazvoka že za sabo (prvi je bil še prezgodaj). Žal pa je tako, da nimam najmanjšega pojma kaj sedaj. Naročena sem spet v 12. tednu in to je vse kar vem. Kaj pa ostale stvari? Saj nisa samo ultrazvoki, ne? Res mi je žal, če je tole malo neumno, ampak enostavno ne vem. Sicer pa sem se od vas že veliko naučila, tale forum je naravnost zakon.

Lep pozdrav zaenkrat.

clock-img

20.12.2006, 09:42

clock-img

srki

pencil-img

9222

Dobrodošla in čestitke za nosečnost!

Kaj sedaj? Nič, uživaj v nosečnosti, razvajaj se, pazi nase, veliko jejuser posted image , lahko že kaj nakupuješ za dojenčka, če ti ni prezgodaj,....

Glede pregledov in ostalih stvari pa ti povedo, ko prideš na pregled. Vsaj pri meni je bilo tako, ko si rihtaš papirje za paket ali denar in za ostale "papirje". Sier pa, na pregledu čimeč sprašuj, kar te zanima.

clock-img

20.12.2006, 12:16

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Čestitam za user posted image , in dobrodošla med nas. Pa veliko lepih trenutkov v nosečnosti in brez skrbi...user posted image user posted image

clock-img

20.12.2006, 12:20

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Žal pa je tako, da nimam najmanjšega pojma kaj sedaj.

Edino kar je sedaj važno je to, da uživaš v nosečnosti. Ne delaj si po nepotrebnem problemov. Pa redno hodi na preglede. Pri 12 se že vidi kako brca. Okoli 20 tedne pa naj gre s teboj tui partner. To je nepozabni uz. Prvič vidiš vse, nosek, prstke, ustnice,........

Važno je pa samo, da uživaš. Pa čestitke!

clock-img

20.12.2006, 12:32

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2006, 12:44

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Mirno in lepo user posted image .
O še ena 23 letnica me veseli.user posted image

clock-img

20.12.2006, 13:18

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Čestitke za user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa lepo uživat in čim manj obremenjevat z nepotrebnimi stvarmi...user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

20.12.2006, 21:08

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

čestitke za user posted image .....lepo in mirno nosečnost ti želimuser posted image

clock-img

21.12.2006, 07:21

clock-img

andie

pencil-img

427

Tut js čestitam, pa pazi nase!!user posted image user posted image user posted image
Vedno lepše je, čeprav vedn bolj okroglouser posted image user posted image

clock-img

21.12.2006, 09:02

clock-img

country

pencil-img

266

Punce, hvala lepa za nasvete in vzpodbudne besede. In obljubim, da se ne bom več obremenjevala.

Čeprav se počutim kot da bi šla prvič v šolo. user posted image

clock-img

02.01.2007, 10:36

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem danes naredila test pa je pokazal user posted image , jutri pa bom šla še h ginekologu, da mi potrdi vse skupaj. Sem v čistem šoku, nepripravljena, ampak sem optimist pa se ne sekiram preveč..problem bo nastal le okoli financ, drgač pa se otročka ful veselim in upam, da bo vsa nosečnost potekala ok.

country čestitke tudi v mojem imenuuser posted image user posted image user posted image .

Janja

clock-img

02.01.2007, 13:32

clock-img

Anonimen

Čestitke punce in dobrodošle user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem