writing-img

Še enkrat Sonček

clock-img

23.02.2005, 21:04

clock-img

Anonimen

A katera ve če tudi imajo pri njih na Bledu enake cene kot na netu?
Hvala za odgovor
:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

23.02.2005, 21:06

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Izdelkov (skoraj vseh) z neta ne prodajajo v trgovini. Sta dve ločeni dejavnosti.

LP

clock-img

23.02.2005, 21:08

clock-img

Anonimen

Kaj pa imajo v trgovini? A se splača hodit gor?

clock-img

23.02.2005, 21:14

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Odvisno kaj kupuješ. V trgovini dobiš cotice, copatke, razne pripomočke (flaške, grelce, črpalke,..), igrače, avtosedeže (ni se mi jih zdelo ravno veliko), pa mislim da sem videla ležalnike. Mogoče še kaj, prav veliko pa nisem zgrešila.

LP

clock-img

23.02.2005, 21:16

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Zdaj sem videla da si iz okolice KK - jaz se ne bi vozila samo za to tako daleč. Imate prav gotovo kake otroške trgovine bližje. LP

clock-img

23.02.2005, 21:39

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Menda avtosedežev nimajo več v trgovini, čeprav menda spet razmišljajo da bi jih vrnili na police.

clock-img

23.02.2005, 22:05

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

V trgovini na Bledu imajo poleg tega, kar so ti punce že napisale, tudi nekaj posteljnine, banjice za kopanje, stolčke za hranjenje - vse to imajo samo kakšen primerek. Imajo tudi eno posteljico.Imajo pa kar veliko igrač.

Cene v trgovini pa niso enake tistim na spletu.
V trgovini lahko izdelek kupiš po takšni ceni, kot je napisan na njihovi internetni strani kot običajna cena (ki je prečrtana). Če naročiš po spletu pa je tista cena ki je napisana kot cena na spletu z rdečimi številkami.

Vse izdelke, ki so v trgovini, pa ni mogoče kupiti na spletu - oblekice, čevljčke

:sloncek:

clock-img

24.02.2005, 15:51

clock-img

chrystal11

pencil-img

4

Živjo,

zelo ugodne cene (napram Baby centru in podobnim)ti dajo, če kupiš več stvari naenkrat.
Nama so dali za paket Quinny Speedy na gotovino dobrih 15%popusta.
Drugače pa se res ukvarjajo samo s spletno trgovino (kolikor jaz vem nimajo kakšne posebno dobro založene trgovine).

Ciao!

clock-img

25.02.2005, 11:08

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila prejšni teden tam in avtosedeže še imajo, vendar jih je zelo malo. Cene preko interneta so cenejše kot pa v trgovini.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem