writing-img

Še enkrat voziček

clock-img

18.07.2005, 20:12

clock-img

Bana

pencil-img

12

Najprej bi se vam rada zahvalila za vse odgovore na temo Kakšen naj bo voziček. Zelo ste mi pomagale. Sem pa danes naletela na še eno verzijo, ki pa se mi zdi sumljivo poceni. V BC sem našla voziček (zelo podoben PegPeregu Pramette), ki mi je vizualno zelo lep, me pa skrbi kvaliteta. Stane samo 34.000 SIT in je firme Giardino (ali nekaj podobnega), ima 4 kolesa, metalno podvozje, vse je pralno,zlahka se zloži v marelo,...Ampak samo 34.000 SIT? A katera pozna to firmo in kakšni bi lahko bili ti vozički?

clock-img

18.07.2005, 20:17

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Verjetno Giordani. Punce, ki imajo njihovo marelo (stala je 11 jurjev), jo zelo pohvalijo. Meni se ne zdi tako nizka cena, da bi te moralo skrbeti. Pravzaprav se mi zdijo ostale cene obupno navite.

clock-img

19.07.2005, 07:57

clock-img

Anonimen

Bana, je ta voziček samo vizualno podoben PP Pramette ali tudi funkcionalno? S tem mislim možnost, da obrneš sedalo za športni voziček, da je primeren za novorojenčka brez košare, da ima vsaj podobno vzmetenje koles,... ja, ali ima tudi lupinico?

clock-img

19.07.2005, 12:47

clock-img

Anonimen

Mi ga imamo in smo zadovoljni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem