cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Še eno vpr. glede dohodnine

clock-img

25.04.2007, 23:19

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!
Malo pozno, ampak vseeno.
Dans zvečer me je soseda prosla za pomoč pri dohodnini.
No bistveno vprašanje je...

Ne ve če naj uveljavlja svojega sina, kot vzdrževanega družinskega člana.

Namreč lansko leto je bil prijavljen na zavodu za zaposlovanje in je prijemal socialno pomoč. V juniju, ko je moral ponovno oddati vlogo za socialno je morala ona podpisati, da ga ne bo uveljavljala v svoji dohodnini.

A ga vseeno lahko uveljavlja od jan. - maja ?!?!  ( Ker do takrat še ni nič podpisala. In to pomeni, da velja to od takrat naprej, ko je podpisala? Ne ta vso leto nazaj.???)

Prosim naj mi katera odgovori, če se vsaj malo spozna na to ali je imela podoben primer.

Sem ji obljubla, da ji bom jutr povedala.

Hvala vam

clock-img

26.04.2007, 07:25

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Do takrat, ko ni imela nič podpsano bi ga jaz vpisala v olajšavo

clock-img

26.04.2007, 09:28

clock-img

ona

pencil-img

3685

1.Kje je ona podpisala,da ga ne bo uveljavljala ?
drugače pa kot je rekla pepelka,jaz bi ga tudi vpisala od jan do junija oz majauser posted image
Konc koncev tudi na davčni kaj preverijo in kvečjemu ga lahko ven vržejo,če se boste pomotili,kar vpišite ga

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem