writing-img

Še o laproskopiji

clock-img

27.08.2009, 13:07

clock-img

azik

pencil-img

149

Pozdravljene punce ,ker ste mi že večkrat pomagale z nasveti ,se tudi tokrat obračam na vas. Zanima me tiste ,ki ste imele laproskopijo,kako dolgo ste imele čiščo in ali so bile te čišče bolj slabe ali močne predvsem ,pa koliko dni so trajale mal mi napišite o tej zadevi .     Hvala

clock-img

28.08.2009, 07:27

clock-img

Anonimen

Sploh nisem imela nič. user posted image Prvi dan po operaciji sem sicer nosila vložek, ker je iztekala tista modra tekočina, krvavela pa nisem nič. Pa sem imela dolgo in zahtevno operacijo, ker so imeli veliko stvari za "popravit". 

clock-img

28.08.2009, 15:19

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Sploh nisem imela nič. user posted image Prvi dan po operaciji sem sicer nosila vložek, ker je iztekala tista modra tekočina, krvavela pa nisem nič. Pa sem imela dolgo in zahtevno operacijo, ker so imeli veliko stvari za "popravit". 

enako,
dokler sem bila noter, sem imela vložek, doma nič več, so mi pa delali skozi 3 luknjice (popek, levo in desno spodaj) in ne skozi nožnico, bila je 1 z mano, ki so ji skozi nožnico odstranjevali neko pregrado, ona pa je že tam bolj krvavela..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem