writing-img

Široki boki

clock-img

09.06.2005, 21:25

clock-img

Nina_

pencil-img

127

Mene pa zanima če je to res kar pravjo, da tiste ki imamo široke boke, bomo lažje rodile (oz. imele veliko otrok)?!Je kaj resnice v tem?

clock-img

09.06.2005, 21:31

clock-img

Anonimen

Meni to ni kaj dosti pomagalo, pa imam široke boke. Mali piki se je celo zataknil za medenično kost in ni mogel ven, tako da nisem imela lahkega poroda.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

09.06.2005, 22:05

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Živjo,

jaz imam tudi lepo zaobljene boke, vedno sem rekla - boke za rodit,:zmeden:, pa ni šlo po naravni poti, ker so bile pa notranje kosti preozke in sem rodila s cr, tako da to po moje ne velja.
Aja, moja sestrica z deško postavo - skoraj nič bokov je pa rodila endvatri.:bravo:

clock-img

09.06.2005, 22:50

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

jaz imam tud široke...pa sem se kar fejst namatrala...:(Ampak,glavno da je šlo.

Jaz mislim,da ni sistema.Pač,ene imajo srečo,enepa malo manj...vglavnem,še nobeden ni not ustal:bravo::bravo:

clock-img

10.06.2005, 05:57

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz imam pa tudi široke, pa ni bilo večjih problemov. Punce ne jo strašit.:)

clock-img

10.06.2005, 07:04

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

To so vraže.

clock-img

10.06.2005, 11:47

clock-img

BlankaT

pencil-img

511

Tudi jaz imam široke boke, pravzaprav zelo široke, pa ti morem povedati, da če nimaš močnih podatkov ti tudi široki boki ne pomagajo :zmeden:. Najpomembnejši so popadki in predvsem to, da se odpiraš.
Jaz ti svetujem, da povprašaš malo svojo mamo in ženske po mamini strani, pri nas smo skoraj vse imele podobne porode (dolge).

Lp, Blanka :nosecka:

clock-img

10.06.2005, 13:39

clock-img

matjuška10

pencil-img

31

Jaz nimam ne vem kaj širokih bokov, pa sem do sedaj oba otroka hitro in z lahkoto rodila.

clock-img

10.06.2005, 20:42

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

;) Imam široke boke in sem rodila v dveh urah in pol

Če je pa res s tem povezan, pa nevem, je rekla enkrat ena zdravnica, da je to bolj odvisno od lege medeničnih kosti, kolk je vmes razmaka - kar pa ni nujno povezano s širino bokov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem