IZVIRNO SPOROČILO: IWONA
Tudi če so koliki ok,vam svetujem da rajši široko povijajte kot pa da uporabljate pamperske,saj v njih koža ne diha in recimo pri fantkih se lahko moda segrejejo in pride do neplodnosti,tu je še vneta ritka itd.
Iwona, ma ne

Ma me razpištoli, ko nekateri tako zagrabijo vsako stvar, ki jo "propagirajo" trenutno okol npr.na materinskih šolah. Za neplodnost je v današnjem času še nešteto drugih stvari, ki pripspevajo k temu, naš je že ves čas v pamperskah, pa ni imel pikice rdeče oz.vnete rite- razen po Bübchenovi kremi za rito, ker mu pač ni pasala! Pa tudi nobena od kolegic ni imela težav z otrokovo rito direkt zaradi pleničk za enkratno uporabo

Pa ne rabi ravno papmerska bit, so tudi čisto uporabne eko pleničke ipd. Ampak to je že debata za novo temo
Kar se pa širokega povijanja tiče- naš je tudi poleti rojen in se mi je smilil kot ne vem kaj- če je bilo fejst vroče, ga jaz čez dan nisem povijala široko, samo ponoči. Mogoče bi res vprašala še pediatrinjo, kaj meni- če so kolki OK, potem vsaj v največji vročini verjetno ni panike. Pri nas očitno tako vsem novorojenčkom priporočajo široko povijanje, za ziher